Sådan kopieres musik-cd'er til en iPhone

Elementer, du har brug for

  • iPhone

  • iTunes

  • USB-kabel

IPhone's indbyggede iPod-afspiller giver dig mulighed for at uploade og afspille musik. Du kan rippe dine yndlings-cd'er og uploade sangene til din iPhone. I stedet for at bære en stor kasse med hundreder af musik-cd'er, kan du digitalisere dem og uploade sangene til din enhed. Med iPhones lille størrelse og store hukommelsesstørrelse er det praktisk at uploade musik fra dine cd'er til at lytte til digital musik i høj kvalitet, uanset hvor du går.

Slut din iPhone til computeren ved hjælp af det USB-kabel, der følger med den, og start iTunes, hvis den ikke starter automatisk.

Indsæt din musik-cd i cd / dvd-rom-drevet på din computer. iTunes viser din iPhone og din musik-cd på venstre panel under "Enheder".

Klik på din musik-cd. Du skal se cd-sangene i højre panel. Kontroller de sange, du vil importere fra din cd, og upload til din iPhone. Klik på knappen "Importindstillinger" i nederste højre hjørne for at åbne vinduet "Importindstillinger".

Vælg det importformat, du vil bruge, og vælg inputkvaliteten. Klik på "OK" for at gemme ændringerne. Klik på "Importer cd." Itunes importerer cd-musikken til sit bibliotek. Klik på fanen "Musik" i venstre panel for at se de importerede sange.

Klik på "+" symbolet i nederste venstre hjørne for at oprette en ny playliste. Navngiv afspilningslisten, hvad du vil. Klik på fanen "Musik" igen. Træk de sange, du importerede fra din cd, til den afspilningsliste, du oprettede. Når du er færdig, skal du klikke på din afspilningsliste og trække sangene op eller ned for at vælge afspilningsrækkefølgen.

Klik på din iPhone i venstre panel under "Enheder", når du er færdig med at organisere din playliste. Klik på fanen "Musik" og klik på afkrydsningsfeltet "Synkroniser musik". Klik på alternativknappen "Valgte afspilningslister, kunstnere og genrer". Vælg den spilleliste, der indeholder de sange, du importerede fra din musik-cd, og klik på "Anvend" for at uploade sangene til din iPhone.