TTYtter, kommandolinjen Twitter klient

TTYtter er en temmelig sjov kommandolinjebaseret Twitter-klient. Skrevet i Perl, det har alle de væsentlige ingredienser, der er nødvendige for grundlæggende Twitter behov, uden at have forladt et Terminal vindue.

At køre TTYtter er nem nok, det behøver bare dine loginoplysninger, og det går ud. Du kan enten køre det gennem perl med:
perl /path/to/ttytter.pl -user=username:password

eller gør scriptet eksekverbart:
chmod +x ttytter.pl
og løb som sædvanlig:
./ttytter -user:username

Bemærk: Hvis du ikke ønsker at angive et kodeord på kommandoprompten (sikkerhedsårsager, personlige præferencer, mod dine ægteskabslove, hvad som helst), skal du bare forlade det og angive et brugernavn, vil TTYtter-klienten bede om dit kodeord, når det er udført.

At skrive noget og trykke på retur vil tweet det med det samme. De, der følger OS X Daily Twitter stream, har sikkert set min nonsens tweets i går aftes, da jeg spillede med scriptet. Den egentlige kommandostruktur er kendt for IRC-brugere, kommandoer udføres med / derefter kommandoen, / hjælp bringer hjælp og kommandoer op / afslutter programmet, / opdatering viser alle nye tweets / svar viser svar på dine tweets osv. .

TTYtter udvikler hjem
Download TTYtter nu

[AssimovT @ Google Buzz via Buzzzy]