Original Apple iPhone ... fra 1983

Apple havde travlt med at drømme om fremtiden for kommunikation for 29 år siden, længe før iPhone'ens dage, berøringsskærme, mobiltelefoner og endda trådløse telefoner.


Som dette Apple-produktkoncept fra 1983 viser, forestillede virksomheden en Apple-telefon komplet med et Mac-lignende OS, berøringsskærm, touch-tastatur og endda en stylus til at navigere på skærmens elementer. Lyder lidt som en touchscreen-Mac, en iPad eller iPhone, ikke? Selvfølgelig var dette kun et begreb, og denne telefon gik aldrig overalt, men det viser Apples tradition om at drømme stort og være år foran deres rivaler alene i fantasi alene.

Disse særlige begreber blev skabt af en af ​​Apples berømte første industrielle designere, Hartmut Esslinger fra frogdesign. Du kan se flere gamle Apple produktkonceptbilleder på fudder.de sammen med en fascinerende artikel om Apples tidlige design, selv om det er på tysk, så den engelske oversættelse er lidt grov.

Konceptuelt ser denne ud til at være meget mere nyttig end den dumme, seriøse Apple-telefon fra 1985, som var formet som et egentligt Apple-logo.