Beta 2 i iOS 11.1 og macOS 10.13.1 Udgivet til test

Apple har udgivet iOS 11.1 beta 2 og macOS High Sierra 10.13.1 beta 2 til brugere indskrevet i iOS og macOS beta test programmer. Derudover er de andre beta versioner af watchOS 4.1 og tvOS 11.1 tilgængelige for dem i beta test programmer.


IOS 11.1 Beta 2 har til formål at omfatte forskellige fejlrettelser og forbedringer, og indeholder også hundredvis af nye emoji ikoner, herunder kønsneutrale tegn, dinosaurer, en pretzel, en "I Love You" tegnsprog håndbevægelse, en guider, græshoppe, broccoli, en person iført et tørklæde, en skægget person, en ammende mor, zombie og mange andre.

macOS High Sierra 10.13.1 beta 2 sigter også på at fokusere på fejlrettelser og forskellige forbedringer, og omfatter også adgang til de hundredvis af nye emoji-tegn.

tvOS 11, 1 beta 2 og watchOS 4.1 beta 2 sigter også mod at løse fejl og ny emoji support.

Brugere, der er indskrevet i de respektive beta-testprogrammer, kan finde de nyeste versioner, der er tilgængelige via softwareopdateringsmekanismerne på deres enheder. IOS er det via Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering og i MacOS, der er gennem fanen App Store-opdateringer.

Apple frigiver typisk beta-versioner til udviklere først, og kort efter afslører den samme beta-udgivelse til dem i de offentlige beta-testprogrammer.

Den senest tilgængelige stabile version af iOS er iOS 11.0.2 til iPhone og iPad, og MacOS er den supplerende opdatering til MacOS High Sierra 10.13, som er en anden udgivelse fra den oprindelige High Sierra-build, men ændrer ikke versionsnummeret på Mac system software.