Hvorfor kører videoer langsomt på min computer?

Videoer, der ikke kører ordentligt i videosoftware eller en webbrowser, kan skyldes hardware- eller softwareproblemer. Et sub-par videokort, RAM eller computerprocessor og undertiden endda forældede videoafspillere og gamle softwaredrivere kan forårsage problemer som videoen, der afspilles synkroniseret med lyden.

Video kort

Grafikkortet er en enhed tilsluttet computerens bundkort, der bruges til at håndtere behandling og gengivelse af billede til computerskærmen. Meget gamle videokort kan muligvis ikke afspille bestemte videoer som HD-videoer, da de kræver brug af mere kraftfulde grafikkort. Opdatering af grafikkortdriversoftwaren kan være nok til at afspille videoer korrekt på computeren.

vædder

RAM (tilfældig adgangshukommelse) er ansvarlig for lagring af midlertidige data, der er nødvendige, når computeren betjenes. Hvis du har lavt RAM - 516MB og derunder - har din computer svært ved at afspille videoer ordentligt, da der kun er en lille lagerplads til at udnytte de nødvendige data.

Processor

Computerprocessoren fremfører tråde af instruktioner for at bestille, udføre og behandle data. Det gemmer selektivt nødvendige data i sin cache for hurtig hentning. Det fungerer med RAM og andre lagerenheder til at udføre forskellige opgaver, der kræves af en computerapplikation. Selvom processorer af selv nye low-end computere, der sælges på markedet fra 2010, er relativt hurtigere nu, giver en gammel processor, især en single-core processor, langsommere ydeevne, når man afspiller videoer. Der er mange dual core eller endda quad core processorer, der allerede findes på markedet i dag. Disse processorer kræves på computere, der bruges til redigering af videoer. En 2 GHz-processor er god nok til at afspille HD-videoer.