Top 10 hurtigst opkaldsudbyder

I onlineverdenen er hastighed alt, men højhastigheds bredbåndsforbindelser er ikke tilgængelige alle steder. Opkaldsforbindelser er muligvis den eneste mulighed. Hastigheden på din opkaldsforbindelse afhænger af en række faktorer, herunder din modemhastighed og kvaliteten af ​​dine telefonlinjer. De fleste opkaldsudbydere tilbyder op til 56 kbs downloadhastighed, mens andre tilbyder accelererede hastigheder op til svarende til 3G-netværk.

NetZero

Netzero er den bedst mulige opkaldstjeneste. De tilbyder både en "ubegrænset" service og en "accelereret" service. Nuværende priser i 2010 spænder fra gratis til $ 14,95. Accelereret service kan være op til 5 gange hurtigere end en standard opkaldsforbindelse.

Tilmeld dig online på Netzero.com eller ring 1-888-349-0029.

AOL-opkald

America Online var en af ​​de første virksomheder, der tilbød opkaldsforbindelser til internettet. Under navnet MasterLine tilbød AOL en begrænset onlineabonnementstjeneste tilbage i 1984. I dag tilbyder AOL en række onlineforbindelsestjenester, herunder tre niveauer af opkaldstjenester.

Tilmeld dig online på Free.AOL.com

People PC

People PC-fordelen er ikke, at det er pris eller hastighed, men snarere "forældrekontrol" -funktionen, der giver forældre mulighed for at begrænse og overvåge deres barns internetadgang. Planer kan købes månedligt, hver femte måned eller årligt.

Tilmeld dig online på PeoplePC.com

EarthLink

Selvom Earthlink tilbyder en gratis accelerator og 24/7 kundesupport, er den månedlige pris højere end nogle af de tilsvarende accelererede tjenester.

Tilmeld dig på Earthlink.net.

Turbo USA

Turbo USA tilbyder hurtig opkald til lave månedlige omkostninger. Deres opgraderede Turbo Premium inkluderer 2 GB onlinelagring og en "opkaldsalarm" -funktion til $ 4,00 mere end standardtjenesten.

Tilmeld dig på TurboUSA.com eller ring 1-800-918-8726.

Juno

Juno tilbyder priser og tjenester svarende til søsterselskabet Netzero. De tilbyder en standard opkaldstjeneste med en accelereret opgradering.

Tilmeld dig Juno på Juno.com eller 1-800-TRY-JUNO.

Dialup 4 mindre

Dialup 4 Less tilbyder tre serviceniveauer, der starter med en standardopkald med begrænset brug. Du bliver nødt til at tilmelde dig deres højeste plan for at modtage accelereret service.

Tilmeld dig DialUp4Less.com

Kobber

Copper tilbyder to opkaldsforbindelsesplaner, en standard og en accelereret.

Tilmeld dig på Copper.net

Lokalt net

Local Net har nu en accelereret plan, der er op til 10 gange hurtigere end standard opkaldstjeneste. Siden 1994 har Local Net tilbudt pålidelig internettjeneste med gratis kundesupport.

Tilmeld dig på LocalNet.com

Din lokale service

En af de bedste måder at finde hurtige, pålidelige accelererede opkaldstjenester er at kontrollere dit lokalområde. Ofte kan en lokal tjeneste tilbyde internettjenester til en nedsat pris.