iPhone 3GS er nu $ 49 fra AT & T

Fra den 7. januar kan nye og eksisterende AT & T-kunder få iPhone 3GS 8GB-modellen til kun $ 49, det er ikke en renoveret enhed, den er helt ny. Den lave pris er kun gyldig via AT & T butikker og online, hvilket har fået mange til at spekulere årsagen til prisfaldet er at forsøge at få fat i så mange kunder som muligt inden udgivelsen af ​​en Verizon iPhone, der forventes engang i den nærmeste fremtid.

Bortset fra Verizon-historien er prispunktet interessant, fordi det konkurrerer direkte med Android-smartphone-markedet, hvilket Apple ikke rigtig har forsøgt at gøre sig selv med eksisterende iPhone-tilbud.

Her er den fulde pressemeddelelse fra AT & T for dem der kan lide detaljerne:

AT & T annoncerer iPhone 3GS for 49, 00 dollar

DALLAS, 6 januar 2011 / PRNewswire / - AT & T * annoncerede i dag en ny pris for den populære iPhone 3GS - $ 49, 00 - tilgængelig begyndelsen i morgen fredag ​​den 7. januar for både nye og opgraderingsberettigede eksisterende AT & T-kunder. Tilbuddet vil være tilgængeligt online på www.att.com/iphone, på tværs af mere end 2.200 AT & T-forhandlingssteder landsdækkende og via AT & T-forretningskanaler samt Apple-kanaler. **

Fås kun på nationens hurtigste mobilt bredbåndsnet. IPhone 3GS leverer følgende fordele, der er unikke for AT & T og dets kunder:

* Tillader, at ægte smartphone multi-tasking, som f.eks. Taler og bruger applikationer på samme tid, på AT & Ts mobilbredbåndsnetværk
* Giver adgang til hele vores nationale Wi-Fi-netværk med næsten 23.000 hotspots
* Giver den bedste globale dækning med trådløs stemme- og dataadgang i mere end 200 lande

"Vi ønsker at levere den bedste og mest komplette pakke til vores kunder - fra pris til hastighed til verdensomspændende adgang og mere", siger David Christopher, marketingchef på AT & T Mobility and Consumer Markets. "Sammen med vores nye, lavere månedlige dataplaner, der begynder med kun $ 15 om måneden, giver denne nye pris endnu mere værdi til en af ​​de mest populære enheder i vores førende sortiment af smartphones. Vi er meget glade for, at flere mennesker kan opleve iPhone på landets hurtigste mobilbredbåndsnetværk. "

iPhone 3GS giver brugerne adgang til den nyeste iPhone iOS 4-software plus den revolutionerende App Store. Yderligere oplysninger findes på www.apple.com.

* AT & T-produkter og -tjenester leveres eller udbydes af datterselskaber og tilknyttede virksomheder af AT & T Inc. under AT & T-mærket og ikke af AT & T Inc.

** Pris for 3GS, der sælges i Apple-kanaler, bestemmes af Apple.

Kræver nye 2-årige trådløse voice agmt på $ 39, 99 eller højere med min $ 15 / mo plan. Underlagt trådløs kunde agrmt. Interne roamingpriser eller -gebyrer gælder. Kreditgodkendelse req'd. Activ. gebyr op til $ 36 / line. Dækning og svcs, herunder mobilt bredbånd, benytter ikke overalt. Geografisk, brug & andre betingelser og begrænsninger (der kan resultere i svc opsigelse) gælder. Skatter og andre chrgs gælder. Se butik eller besøg på.com for detaljer og dækningskort. Early Termination Fee (ETF): Ingen hvis annulleret i løbet af de første 30 dage, men en $ 35 restocking gebyr kan gælde; Efter 30 dage gælder ETF på op til $ 325 (detaljer at.com/equipmentETF). Regulatory Cost Recovery Charge op til $ 1, 25 / mo. er at bidrage til at dække omkostningerne ved at overholde de forpligtelser og forpligtelser, der gælder for AT & T, og er ikke en skat eller gov't req'd chrg. Wi-Fi: Adgang omfatter AT & T Wi-Fi Basic.