Sådan får du en fastgjort disk ud af en Wii

Mens Nintendo Wii roses for sit brugervenlige design og gameplay, kan det forventes, at du på et eller andet tidspunkt i din Wiis levetid vil løbe ind i et teknisk problem eller to. Et sådant problem er en Wii-disk, der ikke skubbes ud. Der er flere trin, du kan tage for at forsøge at skubbe en fast disk ud, før du griber til at sende din konsol til reparation.

Gå tilbage til Wii-menuen, hvis dit spil ikke er frossent.

Tryk og hold udløserknappen på Wii-konsollen nede i fem sekunder. Hvis disken stadig ikke skubbes ud, skal du fortsætte til næste trin.

Træk stikkordet ud af Wii-konsollen. Vent et til to minutter, og sæt derefter strømakkordet i igen, og gentag trin et og to. Fortsæt til næste trin, hvis disken stadig ikke skubbes ud.

Fjern Wii-konsollen fra stativet, og vip den forreste del af Wii-en nedad, så tyngdekraften hjælper med at skubbe disken ud, gentag derefter trin et og to. Fortsæt til næste trin, hvis disken stadig ikke skubbes ud

Besøg Nintendo online teknisk support for at planlægge en reparation af din Wii-konsol. Et link findes i afsnittet Ressourcer.

Advarsler

Forsøg ikke at stikke noget ind i Wii-diskåbningen, da dette kan beskadige konsollen og disken og kan forårsage elektrisk stød.