Brug Google Maps offline med Downloaded Local Maps Cache

En opdatering til Google Maps til iOS har bragt indbygget support til iPad, men måske er den mest nyttige funktion i den nye Google Maps-app muligheden for at cache kort til offline brug på iPhone. Det er virkelig nemt at bruge, så næste gang du forventer at vove sig ud i et område med dårlig modtagelse eller intet celsignal overhovedet, skal du hurtigt besøge Google Maps på forhånd for at gemme de cachelagrede kort lokalt på en iPhone eller iPad.

Før du kan bruge denne funktion, skal du sørge for at opdatere til den nyeste version af Google Maps-appen på din iOS-enhed via App Store.

Gem Google Maps Cache til offline brug

Du skal først bruge denne funktion, mens iPhone, iPad eller Android stadig har et cellulært signal eller en internetforbindelse, så den kan hente kortens cache lokalt til enheden.

  • Start Google Maps og brug søgningsfunktionen til at finde den destination eller det område, du vil gemme til offline
  • Brug nu søgefunktionen igen, men skriv "Ok maps" og tryk derefter på Søg

En kort besked vil popup på skærmen, da området gemmes / cachelages lokalt, og en lille besked vil så vises nederst på skærmen for at bekræfte, at kortet er blevet cachelagret til offline brug.

Du kan stadig fortsætte med at bruge Google Maps som normalt, men nu er det gemte område stadig tilgængeligt, selvom du ikke har nogen signal eller internetadgang. For at hente det skal du blot åbne Google Maps igen og søge efter det pågældende område for at trække det cachelagrede kort op, selvom du ikke længere har en dataforbindelse på selve enheden.

Dette er uvurderligt for personer, der planlægger at besøge områder, enten uden modtagelse eller dårlig modtagelse, hvilket er en fælles nok begivenhed for at berettige at funktionen er mere fremtrædende. I den henseende er det lidt overraskende at være ikke mere indlysende med noget som en "Gem kort til offline" -knap, og i stedet er afhængig af et skjult påskeægsfunktion, der længe har eksisteret på Android-versionen af ​​appen. Ikke desto mindre er det meget flot evne til at have, og noget, som den native Apple Maps-app har brug for, så godt.

Ryd Google Maps Cache

Da du kan gemme Google Maps lokalt, er det kun fornuftigt, at du også kan rydde den gemte offlinekort-cache

  • Åbn Google Maps og gå over til Indstillinger, og gå til "Om, vilkår og privatliv"
  • Tryk på "Vilkår og fortrolighed", og tryk derefter på "Ryd applikationsdata" for at fjerne alle lokale kort caches

Du behøver ikke at gøre dette ofte, som offline. Kort tager ikke meget plads, medmindre du har downloadet hele kontinentet til din enhed, og pludselig er det "andet" rum i iTunes pludselig ballooned til nogle astronomiske niveauer. Ikke desto mindre er det en nyttig funktion at have indbygget i appen. Noget at huske på er, at du faktisk har brug for aktiv internetservice, enten via celle data eller wi-fi, for at kunne slette cachen.

Hoveder op til iPhoneInCanada for at pege på dette.