Få frontlinje til Mac OS X 10.7 Lion

Du har måske hørt, at Mac OS X Lion Ditches Front Row, den let tilgængelige medieafspiller, der blev aktiveret ved at trykke på Command + Escape på et tastatur eller ved at trykke på afspilning på en Apple Remote. Hvis du kan lide Front Row og er skuffet over, at Lion forlader det bag, kan du nemt få det til at fungere igen ved blot at kopiere et par filer over fra den tidligere OS version.

Manuel aktivering af Front Row til OS X Lion

Dette kræver adgang til en Mac OS X 10.6-installation. Følgende Front Row-filer fra OS X 10.6 Snow Leopard skal flyttes til nøjagtig samme placeringer i Mac OS X 10.7 Lion:
/System/Library/CoreServices/Front Row.app
/System/Library/PrivateFrameworks/BackRow.framework
/System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework
/System/Library/LaunchAgents/com.apple.RemoteUI.plist
/Applications/Front Row.app

Hvis du har installeret Snow Leopard og ligger rundt, kan du bevare og flytte disse filer selv hurtigt med Finder eller ved at bruge cp, bare sørg for at placere dem på nøjagtig samme steder. Dette er meget nemt, hvis du har en dual 10.6 og 10.7 boot config, men hvis du ikke er bekymret, er der et simpelt alternativ.

Få Front Row Arbejde i Mac OS X Lion med en Installer

Alternativt for at flytte filerne selv kan du bruge en gratis pakkeinstallator, der indeholder 10.6 Front Row-filerne og placerer dem automatisk i de relevante steder i Lion. Dette er lettere.

Download den gratis package installer af MacHatter.

MacHatter-pakken gør alt for dig og er blevet bekræftet til at fungere. Hvis du klikker på "Brugerdefineret installation", kan du dobbelttjekke, at Front Row-filerne findes:

(For de undrende, Command + Escape gør intet i Mac OS X Lion)

Den lille pakkeinstallationsapp blev fundet af 9to5mac, som fortsætter med at spekulere på, at den lette at aktivere Front Row til OS X Lion kunne indikere, at Apple simpelthen vil frigive programmet som en valgfri betalt download fra Mac App Store. Jeg kan godt lide den idé, og jeg håber det pander ud, ellers hvad er det for Apple, der sælger deres Mac-fjernbetjeninger?

Hvis du leder efter et gratis alternativ til Front Row, må du ikke gå glip af vores guide til brug af Plex til at oprette et Mac Media Center, det er kraftfuldt, nemt at bruge og fungerer på enhver Mac.