Sådan nulstilles adgangskoden på en Acer Aspire

Windows-operativsystemer giver dig mulighed for at oprette en administratoradgangskode, der forhindrer uautoriserede brugere i at downloade applikationer og foretage systemændringer uden din tilladelse. Hvis du har glemt din administratoradgangskode, kan du nemt nulstille den og oprette en ny, som du kan bruge til at logge ind på Windows. Da Acer Aspire-computere bruger Windows-operativsystemer, er nulstilling af din adgangskode en enkel proces, du kan udføre på få minutter.

Trin 1

Genstart Acer Aspire. Når Windows starter, skal du vælge det brugernavn, du vil nulstille adgangskoden til, og trykke på "Enter".

Trin 2

Klik på "Brug din disk til nulstilling af adgangskode" for at starte guiden til nulstilling af adgangskode. Guiden til nulstilling af adgangskode giver dig mulighed for at oprette en ny adgangskode til din brugerkonto.

Trin 3

Klik på "Næste" i guiden til nulstilling af adgangskode, og indsæt disken til nulstilling af adgangskode. Klik på "Næste". Indtast din nye adgangskode i feltet "Indtast en ny adgangskode", og skriv adgangskoden igen i bekræftelsesboksen.

Skriv et tip, du bruger, hvis du glemmer din adgangskode næste gang. Klik på "Udfør" for at aktivere din nye adgangskode. Genstart din computer, og log på Windows ved hjælp af din nye adgangskode.