Sådan bruges Netplay med SNES9x

SNES9x-emulatoren er en fantastisk måde for ældre spillere at genopleve de vidunderlige Super Nintendo-spil i deres barndom uden at skulle betale hundreder af dollars på eBay for systemer, der nu er ret svære at finde. SNES9x-emulatoren er dobbelt så god i den forstand, at den er en af ​​de få Super Nintendo-emulatorer med kapacitet til at spille disse spil med dine venner online. Dette opnås gennem SNES9xs Netplay-funktion.

Åbn SNES9x-emulatoren.

Klik på rullemenuen "Netplay" øverst på skærmen.

Hvis du vil være vært for spilsessionen, skal du klikke på "Handle som server". Hvis du er server, skal du lade den person, du spiller med, kende din IP-adresse, så han kan oprette forbindelse til din computer.

Hvis en anden er vært for sessionen, skal du klikke på "Opret forbindelse til server ...". Dette åbner et lille vindue, hvor du kan indtaste værtens IP-adresse. Der vil også være et andet felt, hvor du kan indtaste et portnummer, men standardportnummeret, der allerede er der, skal fungere for dig.

Når du er forbundet, kan du eller den person, du spiller med, starte et old-school-spil efter eget valg.

Advarsler

Som online-emulatorspil går, er SNES9Xs Netplay berygtet for at være en af ​​de værst mulige metoder, for på trods af navnet bruges det primært til lokalt netværksspil. Hvis en af ​​de mennesker, der spiller, har endda en smule forsinkelse, kan det ødelægge hele sessionen. De fleste emulatorfans anbefaler ZSNES-emulatoren eller Kaillera-klienten, men SNES9X Netplay-indstillingen kan stadig bruges, hvis du ikke har andre muligheder.