Min Windows Media Player ripper ikke

Microsofts Windows Media Player er et gratis stykke software til alle Windows-brugere, der muliggør browsing og afspilning af en række forskellige lyd- og videoformater. Afspilleren inkluderer muligheden for at kopiere eller "rippe" musik fra cd'er, hvilket skaber digitale kopier af musik, der er tilgængelig, selv når cd'en ikke er i computeren. Hvis din kopi af Windows Media Player ikke ripper cd'er korrekt, er der flere fejlfindingstrin, du kan tage.

Trin 1

Download den nyeste version af Windows Media Player (se Ressourcer) og dobbeltklik for at installere. Installation af en opdateret version af programmet sikrer, at din software er opdateret og fungerer korrekt. Det afinstallerer også tidligere versioner af softwaren, som muligvis ikke har fungeret korrekt.

Trin 2

Åbn "Kontrolpanel" fra din computers Start-menu, og vælg "Klassisk visning." Vælg "Enhedshåndtering" og klik på "+" tegnet ved siden af ​​"DVD / CD-ROM-drev." Dobbeltklik på posten, der indeholder teksten "CD-ROM-enhed" eller "DVD-ROM-enhed", og klik på "Opdater driver." Klik på "OK" for at lade din computer finde og downloade de nyeste drivere til dit cd-drev. Nulstil din computer, når driverne er installeret.

Trin 3

Åbn din Start-menu, og vælg "Windows Update." Klik på "Installer" for at sikre, at din computer kører den nyeste software, da forældet driftssoftware kan kollidere med Windows Media Player eller cd-drevets drivere for at forhindre korrekt drift.

Trin 4

Rengør den cd, du prøver at rippe, med en fnugfri klud fugtig med glasrenser eller sprit. Indsæt cd'en igen, og prøv at rippe igen, da Windows Media Player ikke kan rippe fra en cd, hvis selve cd'en ikke kan læses.

Tag din cd ud af cd-drevet, og inspicér mærketsiden af ​​disken. Hvis cd'en eller diskens emballage indeholder et lille trekantet "kopibeskyttet" logo eller tekst med ordene "kopibeskyttelse", er disken programmeret til at forhindre, at der laves digitale kopier. Windows Media Player kan ikke rippe disken, selvom programmet fungerer korrekt.