Hvordan ændrer jeg min adgangskode på Yahoo!

Selvom Yahoo ikke tilbyder en måde at gendanne din kontoadgangskode på, leverer virksomheden en Password Helper-tjeneste, der hjælper dig med at nulstille din adgangskode. Du kan bruge tjenesten af ​​en relativt godartet årsag, såsom at glemme din kontoadgangskode eller en mere alvorlig grund - såsom en anmodning fra Yahoo om at nulstille din adgangskode på grund af usædvanlig kontoaktivitet. Password Helper kræver, at du bekræfter din identitet - såsom at klikke på linket i Yahoo's Nulstil e-mail fra din registrerede alternative e-mail-konto - før du kan nulstille din adgangskode.

Trin 1

Hvordan ændrer jeg min adgangskode på Yahoo!

Åbn Yahoo Password Helper-siden, og vælg Jeg har et problem med mit kodeord... Radio knap. Klik på Næste knap for at åbne venligst Bekræft dit Yahoo ID-side.

Trin 2

Hvordan ændrer jeg min adgangskode på Yahoo!

Indtast dit Yahoo ID i det åbne felt, og klik på Næste knap.

Trin 3

Selvom Yahoo ikke tilbyder en måde at gendanne din kontoadgangskode på, leverer virksomheden en Password Helper-tjeneste, der hjælper dig med at nulstille din adgangskode. Du kan bruge tjenesten af ​​en relativt godartet grund, såsom at glemme din kontoadgangskode eller en mere alvorlig grund - såsom en anmodning fra Yahoo om at nulstille ...

Vælg alternativknappen ud for den alternative e-mail-adresse, hvor Yahoo skal sende meddelelsen om nulstilling af adgangskode, og klik derefter på Næste. Yahoo sender en besked indeholdende et link til Yahoo Password Reset-siden til den valgte e-mail-adresse. Hvis du har registreret et mobilnummer på din konto, vises muligheden for at sende en bekræftelsestekst til din mobiltelefon også på denne side.

Trin 4

Ny yahoo-adgangskode, Yahoo-adgangskodeinstruktioner, Indstil yahoo-sikkerhed

Log ind på din e-mail-konto, og åbn e-mail-beskeden fra Yahoo. Beskeden har emnet Nulstil din Yahoo-adgangskode. Klik på Dette link tekstlink i brødteksten for at åbne siden Yahoo Password Reset.

Hvordan ændrer jeg min adgangskode på Yahoo!

Opret en ny stærk adgangskode, og indtast den i begge adgangskodefelter. Vælg Vis adgangskode afkrydsningsfelt for at bekræfte, at du har indtastet den samme adgangskode i begge felter, og klik derefter på Næste for at indstille din nye adgangskode.