10 tips til at reducere iPhone og iPad Personlig Hotspot Data Brug

Personal Hotspot er en af ​​de bedste funktioner i en iPhone og iPad, så du kan dele enhederne 3G eller 4G LTE internetforbindelse med op til fem andre tilsluttede enheder via wi-fi, det være sig Macs, iPads, iPods eller pc'er. Personal Hotspot kan være en mobil bruger og telecommuters drømme, men tethering en internetforbindelse kan også spise gennem de dyre hotspot data planer ekstremt hurtigt. Undgå overageafgifter og reducere det samlede datakonsumtion, når du tethering med disse nyttige tips:

1) Overvåg data brugen på iPhone eller iPad

Det første du vil gøre, er at holde øje med, hvor mange data du bruger. Den nemmeste måde at gøre dette på er direkte på iOS-enheden, der deler dens internetforbindelse via Personal Hotspot:

 • Åbn Indstillinger og tryk på "Generelt", og tryk derefter på "Brug"
 • Rul ned og tryk på "Cellular Usage" og se efter "Cellular Network Data" sendt og modtaget, noter dette eller endnu bedre, tryk på "Reset Statistics" i starten af ​​en ny tethering session, så du kan overvåge data brug pr. hotspotsession

Du kan også kontrollere dataanvendelsen via AT & T og Verizon, selv om de ikke synes at opdatere så ofte, så de måske ikke er den mest pålidelige metode til at se data.

2) Overvåg data og netværksbrug på en Mac

Brug en gratis desktopbaseret båndbreddeovervågning som SurplusMeter, den sidder i din Mac-menulinje og holder øje med dataanvendelsen for dig. Brug dette i kombination med at se dataforbrug direkte på iOS-enheden for at opnå de bedste resultater, da der kan være nogle uoverensstemmelser, og det er altid bedre at fejle på forsigtighedssiden med Personal Hotspot for at undgå et gebyr.

3) Afslut eller deaktiver skrivebordsapplikationer med push notifikationer

OS X Mail kontrollerer for e-mails hele tiden i baggrunden, afslut det når appen ikke er i brug. Mac OS X Menubar apps som Gmail Notifier og Facebook Notifier ping deres servere konstant for at søge efter opdateringer. Afslut disse apps, mens du bruger iOS Hotspot. Hvis det får opdateringer, og det ikke er 100% nødvendigt for det pågældende arbejde, skal du afslutte appen eller i det mindste deaktivere eller forsinke opdateringen for at forbruge mindre data.

4) Sluk iCloud og Dropbox Sync

Deaktiver midlertidigt synkroniseringsapps for apps som Dropbox og iCloud, ellers fortsætter de med at synkronisere ændringer til deres respektive servere, så du langsomt fjerner din tildelte mobildataplan. Du kan sætte pause i synkronisering fra Dropbox ved at trække ned i dropbox-menuen og vælge "Pause Syncing" og slukke for iCloud-synkroniseringsfunktioner:

 • Åbn Systemindstillinger, og klik på iCloud
 • Fjern markeringen i alle felter ud for alle iCloud-valg

Husk bare at gendanne disse muligheder, når du er tilbage på et normalt wifi-netværk.

5) Deaktiver automatisk opdateringer af Mac OS X-softwareopdatering

At holde software opdateret er en god generel vedligeholdelsestip, men deaktiver den, når du ikke er på et netværk med stor båndbredde:

 • Åbn Systemindstillinger og klik på "Software Update"
 • Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Download opdateringer automatisk"

Du kan også gå et skridt videre og deaktivere de planlagte opdateringskontroller helt på samme skærmbillede.

6) Deaktiver Chrome og Firefox Automatiske opdateringer

Chrome og Firefox frigiver opdateringer ofte, og begge apps downloader automatisk og opdaterer sig selv i baggrunden. Mens det er praktisk på en almindelig internetforbindelse, kan disse nemt blæse 20MB til 100MB data, deaktivere de automatiske appopdateringer til din webbrowser, og du vil helt sikkert spare lidt båndbredde.

7) Lyt til musik fra Local iTunes Library I stedet for Pandora, Spotify eller Streaming Services

Undgå at streame musik tjenester, mens du bruger Wi-Fi Hotspot og i stedet lytte til dit lokale iTunes musikbibliotek. Hvis du har en MacBook Air med begrænset diskplads og ikke har meget musikbibliotek der, skal du blot slutte din iPhone til Mac og afspille musik fra det via iTunes i stedet. Streaming lyd er en båndbredde hog, undgå det så meget som muligt.

8) Se ikke-HD video og film

HD-video kan se bedre ud, men det bruger så meget båndbredde, at hvis du ikke er forsigtig, kan du blæse gennem en månedlig dataplan efter at have set en enkelt film eller to. Ideelt set undgår du at se video på en hotspot-forbindelse helt, men hvis du absolut skal se noget, skal du gå til low definition-versionen og gemme hundredvis af MB data. Du kan normalt skifte fra HD til SD direkte på en YouTube eller Vimeo videoside eller indlejre, og du kan vælge at se lavere kvalitet video gennem apps som iTunes også.

9) Hold Af på Downloads & Streaming

Downloadning af apps, filer eller streaming af noget bruger tonsvis af data, bliver vant til at holde fast på ting, der ikke er absolut nødvendige. Har du en ny app, du vil downloade? Vent, indtil du er på wi-fi. Vil du se en ny episode af dit yndlingsprogram fra ABC eller PBS app? Vent, indtil du har en mindre begrænset wifi-forbindelse. Undgå at downloade opdateringer via Mac App Store og Steam også.

10) Brug en Data Compression og Monitoring App

Onavo er en datakomprimeringsapp, der kører i baggrunden på en iPhone, det er kun for AT & T iPhones, men det hævder, at det kan fordoble eller tredoble mængden af ​​data, du kan overføre via den effektive kompression. Du vil sandsynligvis opleve forringet billed- og lydkvalitet, mens du bruger appen, og i øjeblikket virker ingen streaming VoIP- eller videotjenester, men hvis du ikke har noget imod, at det kan medvirke til at reducere dataanvendelsen. Onavo er gratis på App Store til iPhone.

Påmindelse: Genaktiver indstillinger, når Tilbage på Normal Wi-Fi

Når du vender tilbage til et almindeligt højt netværk, skal du huske at genaktivere alle indstillinger, synkronisering af tjenester, opdateringer og andre funktioner, du deaktiverede, mens du er på vej med Personal Hotspot, ellers kan du finde dine appsversioner bagved, og du kan gå glip af ud på nogle vigtige sikkerhedsopdateringer.

Bonus Tips:

 • Til Mac OS X skal du overvåge netværksforbindelser med Private Eye
 • Se åbne netværkstilslutninger med et GeekTool-script
 • Liste over alle åbne internetforbindelser med lsof
 • Brug et annonceblokering-plugin til din valgte webbrowser
 • Brug RSS-læseren apps til at fjerne webindhold

Har du nogle tips til at reducere båndbredden? Lad os vide i kommentarerne!