Sådan tilmelder du dig til Yahoo.Com

Yahoo leverer en gratis e-mail-tjeneste med 1 TB lagerplads til alle dine personlige og forretnings-e-mails. Det giver også en gratis instant messaging-applikation - Yahoo Messenger - som du kan bruge til at holde kontakten med dine venner og familie. For at få adgang til Yahoo Mail og Yahoo Messenger samt andre Yahoo-tjenester skal du have en Yahoo-konto.

Tips

Du har brug for et gyldigt mobiltelefonnummer for at bekræfte din nye Yahoo-konto. Telefonnummeret bruges også til at nulstille Yahoo-adgangskoden, når du ikke har adgang til kontoen.

Advarsler

Du kan ikke oprette en Yahoo Mail-konto med din Gmail-konto. Du kan heller ikke bruge din Facebook-konto til at registrere dig på Yahoo.

Åbn Yahoo Registration-websiden i din webbrowser, og indtast de nødvendige oplysninger i webformularen.

  1. Indtast dit navn i Fornavn og Efternavn felter.
  2. Indtast dit ønskede brugernavn i Yahoo brugernavn Mark. Hvis brugernavnet ikke er tilgængeligt, skal du vælge et andet. Brugernavnet skal have mindst fire tegn.
  3. Indtast en stærk adgangskode i Adgangskode Mark. En stærk adgangskode har mindst otte store og små bogstaver, tal og symboler; det bør ikke indeholde fulde ord.
  4. Indtast dit mobilnummer i Mobilnummer Mark. Du skal have adgang til telefonnummeret for at bekræfte Yahoo-kontoen.

  5. Vælg din fødselsdag ved hjælp af Måned, Dag og År kasser.

  6. Vælg dit køn ved at klikke på Han eller Kvinde Radio knap.

Tips

Brugernavnet kan kun indeholde bogstaver, tal, understregninger og en enkelt periode; det kan ikke indeholde mellemrum eller andre tegn.

Børn under 13 år kan oprette en Yahoo-familiekonto, men kun med tilladelse fra en forælder. Yahoo anvender visse kontobegrænsninger på brugere mellem 13 og 18 år automatisk.

Indtast et valgfrit gendannelses mobiltelefonnummer i Valgfrit gendannelsesnummer felt og angiv dit forhold til ejeren i Forhold Mark.

Klik på Opret konto knappen, hvis du accepterer Yahoos servicevilkår og fortrolighedspolitik for at oprette den nye konto.

Sådan tilmelder du dig til Yahoo.Com

Tips

Brug det valgfrie gendannelsesnummer til at nulstille adgangskoden til Yahoo-kontoen, hvis du mister din mobiltelefon.

Brug telefonnummeret til en person, du stoler på, f.eks. Et familiemedlem eller din bedste ven.

Hvis du modtager en SMS fra Yahoo - det tager normalt mindre end et minut - på din mobiltelefon, skal du indtaste koden i Indtast kode felt og klik Okay for at bekræfte kontoen. I mange tilfælde sender Yahoo ikke en verifikationskode, og du føres direkte til din Yahoo Mail-indbakke.

Tips

Hvis du ikke kan logge ind på din Yahoo-konto, fordi du har glemt din adgangskode, skal du bruge guiden Yahoo Password Helper til at gendanne den.

Hvis du stadig ikke kan logge på Yahoo, skal du følge de fejlfindingstip, der er udarbejdet af Yahoo.