Sådan slukker du Apple Watch

Apple Watch-batteriet varer et stykke tid, og de fleste brugere vil placere Apple Watch på opladeren eller i Night Stand-tilstand, hvis de lader det sidde et stykke tid, men nogle gange vil du måske faktisk slukke Apple Watch helt. Måske sætter du uret i længerevarende opbevaring eller sender det af, eller måske bruger du det ikke, uanset årsagen til at slukke det kan være hensigtsmæssigt.


Det er let at slå ned uret, men det er ikke særlig indlysende, og jeg har fået flere Apple Watch-ejere, så spørg mig det enkle spørgsmål. hvordan slukker du Apple Watch? Nå, her er hvad du vil gøre:

Sådan helt slukker Apple Watch

Bemærk at med watchOS 3 er Emergency SOS-funktionen også bundet til den samme knap.

  1. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på siden af ​​Apple Watch (ikke den roterende drejeknap, hold knappen nede under den)
  2. Når du ser menuen for strømmenheder, skal du vælge og skrue på "Strøm slukket" for at slukke for Apple Watch

Apple Watch tændes og forbliver slukket, indtil det tændes igen med den samme tænd / sluk-knap på siden af ​​enheden.

Hvis du tænder og slukker igen, er det faktisk, hvordan Apple anbefaler, at du genstarter Apple Watch også, hvis du var nysgerrig.

Bemærk, at du vil holde den rette knap nede, ellers får du forskellige effekter. Hvis du holder nede øverste knap, får du Siri på Apple Watch, og hvis du holder begge knapper nede, tvinges du på at genstarte Apple Watch, mens et kort tryk på begge knapper skærer Apple Watch i stedet. Det kan være lidt forvirrende at få så mange funktioner tildelt til de samme knapper, men efter et stykke tid vil du få fat i det.