Alternativer til en Digital Converter Box

Digitalt tv er kommet for at blive, og nu har de fleste mennesker tilføjet digitale konverterbokse til deres analoge tv-apparater. Men der er flere alternativer til at bruge en digital konverterboks med et analogt sæt. Valget afhænger af, hvor meget du vil bruge, og hvordan du kan lide at indarbejde tv-visning i din livsstil.

DVD eller VCR / DVD Combo med indbygget digital tuner

Tilslut et analogt fjernsynsapparat til en DVD- eller VCR / DVD-optagerkombination, der har en digital tuner indbygget. Denne løsning giver funktionaliteten i en digital konverterboks plus fordelen ved at kunne optage og afspille dine yndlingsprogrammer. Kig efter en enhed, der har en integreret ATSC digital tuner. Forvent at betale omkring $ 200 for en ny model.

Nyt HDTV med indbygget digital tuner

Køb et fjernsynsapparat med en indbygget ATSC digital tuner. Dette er det enkleste, men dyreste alternativ til digitale konverterbokse. Den indbyggede tuner behandler automatisk de indgående digitale signaler. Tilslut bare en antenne til fjernsynet for at modtage digitale udsendelser via luften. Selvom priserne er faldet i løbet af de sidste par år, skal du forvente at betale i gennemsnit omkring $ 500 for et 32-tommers LCD 720p HDTV.

Kabel-tv eller satellit-tv-abonnement

Abonner på kabel- eller satellit-tv. Dette er et andet potentielt dyrt alternativ til en digital konverterboks. En kabel- eller satellitforbindelse kan bruges med både analoge og digitale fjernsynsapparater. Afhængig af størrelsen på den programmeringspakke, du vælger, har du et bredere udvalg af shows ud over din lokale programmering. Det gennemsnitlige månedlige gebyr for kabel-tv er omkring $ 70, mens satellit-tv-abonnementer kan løbe alt fra $ 30 til over $ 100 pr. Måned.

Digitale tv-tunere til stationære og bærbare computere

Opgrader din computer med en digital tv-tuner, og se tv på din computer eller laptop. Føj et internt digitalt TV-tunerkort til dit skrivebord eller en USB-tunerenhed til din bærbare computer. Tilslut en antenne til tuneren for at modtage digitale udsendelser via luften. De fleste tunere leveres med digital optagesoftware, eller du kan bruge optagefunktionen i Windows Media Center i Windows Vista og Windows 7 til at optage dine shows. USB-tilsluttede tv-tunere giver dig også mulighed for at tage dit tv med dig på din bærbare computer. Du kan se tv overalt, hvor du har adgang til et over-the-air signal. Forvent at betale omkring $ 70 for en USB digital TV-tuner og omkring $ 25 for en intern digital TV-tuner.

Gratis online tv-shows

Se dine foretrukne tv-programmer online gratis ved hjælp af din eksisterende internettjeneste og computer. De fleste af de store netværk udsender næsten alle deres prime time shows og specials fra deres hjemmesider. Du kan se de seneste episoder dagen efter, at de blev sendt på tv. Du kan se dine shows overalt, hvor du har en computer og en internetforbindelse.