Find ud af hvilken musik der afspilles med Siri og iPhone

Ikke alene er Siri ret hurtigere i iOS 8, men den virtuelle assistent er også mere intelligent med nogle nye tricks på deres ærme også. Et af de bemærkelsesværdige nye funktioner er evnen til at genkende hvilke sange der afspilles, ligesom Shazam-appen, der er temmelig populær hos iPhone-brugere.

Siri kan enten identificere musikafspilning fra iPhone eller iPad, som Siri er blevet aktiveret på, eller identificere musik, der afspilles fra andre steder, så længe den kan hentes af iOS-enhederens mikrofon.

Find hvilken sang der afspilles med iPhone og Siri

Ved hjælp af Siri sang identifikationsfunktionen er lige så nemt som det bliver. Hvis du vil finde ud af, hvilken sang der spiller, er alt hvad du skal gøre, når du hører en sang, du vil vide navnet på, eller den kunstner, der udfører, følgende:

  • Med musikafspilning, indkald Siri og spørg "Hvilken sang spiller"

Siri vil rapportere både sangnavnet og kunstnerens navn. Hvis sangen afspilles på den enhed, som Siri er blevet anmodet om fra, giver Siri også et link til appen, der afspiller lydstrømmen.

Disse funktioner virker bedst, når musikken er rimeligt klar. Lydstyrkeniveauet betyder ikke noget, om det bliver indkaldt på selve enheden, men du vil have lyden til at være mindst moderat højt, hvis du søger at hente en omgivende sang. Prøv det med en sang, der spiller på bilstereoen eller i en restaurant, det er temmelig imponerende.

Og når du har sangnavnet, hvis du har lyst til at synge, skal du bare bede om teksterne, og Siri vil også skille dem ud.

Dette er naturligvis på den lettere side af tingene, men Siri har en latterlig mængde kapaciteter, hvoraf mange kan hjælpe produktiviteten ganske lidt. Udforsk mulighederne og have det sjovt.