Sådan beregnes NCK-koder fra IMEI-numre

Når du køber en mobiltelefon fra en mobiludbyder, er telefonen sandsynligvis låst, så du ikke kan bruge enheden på et andet netværk. Din mobile enhed kan dog låses op og bruges på et andet netværk med enhedens oplåsningskode. Låsekoden er også kendt som "Netværkslåsnøgle" eller "NCK" -koden. For at få enhedens NCK-kode skal du have telefonens IMEI (unik abonnentidentitetskode). Hver telefon viser IMEI i batterirummet. Du kan også få IMEI ved at indtaste en kode.

Skriv "* # 0 6 #" i din mobiltelefon for at få din enheds IMEI-kode. Alternativt kan du fjerne batteridækslet og batteriet. Slå IMEI-koden op, der findes på overholdelsesmærkaten i telefonens batterirum.

Få din NCK-kode direkte fra din mobiludbyder. Ved at udføre dette trin behøver du muligvis ikke at søge på forskellige websteder for at finde koden. Du kan få koden gratis ved hjælp af dette trin. Ring "611" på din enhed. Anmod om enhedens "NCK" -kode. Vær forberedt på at fortælle agenten, hvorfor du vil låse telefonen op. For eksempel skal du muligvis bruge telefonen til en anden udbyder, mens du er ude af landet.

Få din enheds NCK-kode online, hvis din udbyder ikke er i stand til at give den til dig (se Ressourcer). Vær forberedt på at indtaste IMEI-koden, som du fik tidligere.