Sådan låser du en iPhone op med AT & T

Som forventet kan du nu låse en iPhone, der er ude af kontrakt med AT & T. Processen er meget ligefrem og enkel, forudsat at du opfylder de grundlæggende krav.

Krav:

  • iPhone ikke i kontrakt med AT & T, enten at have gennemført en kontrakt eller købt uden kontrakt
  • AT & T konto i god stand
  • iPhone IMEI nummer

Hvis du opfylder disse krav, fortsæt:

Lås en iPhone ud af kontrakt med AT & T

  1. Find iPhone IMEI-nummeret og noter det:
    • Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Generelt
    • Tryk på "Om" og rul ned for at finde "IMEI"
  2. Ring til AT & T enten ved at ringe 611 fra iPhone eller ringe til 1-800-331-0500 og derefter ringe 0010 for straks at tale med en repræsentant og springe holdetid (internationale brugere ringe til 1-800-335-4685)
  3. Anmod om, at din iPhone bliver låst op, angiv enhedens IMEI-nummer, og vent derefter på, at instruktionerne sendes til dig

AT & T vil indlede en anmodning om at låse iPhone op og derefter skal du gendanne iPhone via iTunes for at fuldføre oplåsningen af ​​enheden. Når enheden er låst op, vil et mikro-SIM fra T-Mobile eller andre kompatible netværk nu fungere i iPhone.

Den tid, det tager at modtage oplåsningsinstruktionerne, ser ud til at variere meget, idet der bliver foretaget anmodninger tidligere på dagen, der bliver opfyldt nogle gange med en time, mens senere anmodninger gives op til to uger ventetid.

Opdatering 1: Du kan også færdiggøre hele processen for låseforespørgsler online med AT & T teknisk support, læs hvordan du gør det her.

Opdatering 2: AT & T skifter gennem låser nu hurtigere end nogensinde, det tog under 30 minutter i vores seneste test med en iPhone.