High Resolution Ikoner i Mac OS X Lion Yderligere Hints på Mac Retina Displays?

Flere applikationer i Mac OS X 10.7 Lion indeholder usædvanligt højopløsningsikoner, hvilket giver et andet antydning om, at Apple kan lægge grunden til understøttelse af nethinden på Mac-platformen. Ikonerne måler i 1024 × 1024, hvilket er dobbelt den nuværende maksimale Mac OS X ikonopløsning på 512 × 512.

Fordubningen af ​​pixel og opløsninger er signifikant, da fordobling af eksisterende beslutninger var, hvordan Apple håndterede at bringe nethinden til iPhone 4, og som vi så i nogle af de mulige opløsninger for nethinden Macs, er det det, der giver mest mening for udviklere og designere at rumme .

High res ikoner blev bemærket af Brasiliens MacMagazine (via MacRumors), og i det mindste gælder for App Store, AirDrop og LaunchPad ikoner under Lion Developer Preview.

Denne opdagelse er efter en af ​​vores læsere bemærket, at Lions store 3200 × 2000 opløsning tapet kan foreslå en retina Mac fremtid. Hvis store ikoner og standardbakgrundsbilleder ikke var nok, pegede MacRumors på flere måneder siden, at såkaldte "HiDPI display modes" ser ud i Lion:

Apple har efter sigende indbygget understøttelse af hvad det kalder "HiDPI display modes". Disse HiDPI-tilstande giver udviklere mulighed for at levere 2x forstørrede billeder for at understøtte skærme med dobbelt høj opløsning. Ligesom iPhone 4s Retina Display betyder dette, at brugergrænsefladeelementer vil forblive den samme størrelse, men alt vil være to gange opløsningen og derfor dobbelt så detaljeret.

Selv om beviser fortsætter med at tyde på, at Apple planlægger en fremtidig højere opløsning på tværs af deres hardware-opsætning, er omkostningerne til fremstilling af ultrahøjopløsningsskærme sandsynligvis stadig forbudte. Med andre ord, forvent ikke skærme med disse beslutninger når som helst snart, hvis nogensinde.