7 af de bedste iOS 10 funktioner til brug lige nu

Vil du vide, hvad nogle af de bedste nye funktioner i iOS 10 er? Mens der er godt over hundrede ændringer, funktioner og forbedringer til iOS 10, er mange subtile, og nogle er store, nogle vil du bruge, og nogle vil du ikke. Vi dækker tonsvis af de fantastiske tricks og funktioner til iOS 10 som tiden går, men for nu skal vi gennemgå syv af de bedre funktioner i iOS 10, som du kan bruge med det samme på enhver iPhone, iPad eller iPod touch.


Du skal selvfølgelig have installeret opdateringen til iOS 10 for at få adgang til disse nye funktioner. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du udføre opdateringen på din iPhone eller iPad og derefter læse videre for nogle af de bedste funktioner, du sandsynligvis vil sætte pris på.

1: Ny widget skærm og lås skærm

Du vil bemærke, at låseskærmen er blevet redesignet i iOS 10, men den rigtige glæde er, når du slår over for at finde den nye widget skærm. Du kan ikke gå glip af det, de samme bevægelser, der plejede at være 'dias for at låse op', er nu overgangen til den nye widget-skærm. Du kan finde detaljerede vejrrapporter, kalenderhændelser, Siri-appforslag, nyhedsoverskrifter (tabloidoverskrifter er ofte en mere præcis beskrivelse, du kan slukke dem, hvis du ikke er i sladder), bestande, kortdestinationer, musikkontrol og meget mere.

Widgetskærmen kan også tilpasses, skal du bare rulle til bunden af ​​widgetdisplayet og trykke på "Rediger" -knappen.

En af de største frynsegoder af den nydesignede låseskærm? Hurtigere kameraadgang. Bare skru til venstre på låseskærmen, og du vil straks starte i kameraet.

2: Alle nye meddelelser med skitsering, GIF'er og Quirky Fun funktioner

Messages-appen i iOS 10 er blevet fuldstændig opdateret med et stort udvalg af sjove nye funktioner, der spænder fra evnen til at skitsere noter og tegninger, for at indsætte animerede GIF'er og "klistermærker" (klistermærker er billeder, der er valgt af en tilhørende klisterapp fundet på App Store), Besked apps og mange quirky funktioner, der omfatter alt fra besked effekter til in-line kontekstuelle svar. Åbn alle nye Messages-appen og pusse rundt. Der er nu mange nye knapper og muligheder i individuelle meddelelsesvinduer, som nu afslører skitseringsværktøjerne og forskellige digitale berøringsfunktioner sammen med klisterpakker, meddelelseseffekter og in-line-svar.

Den nye Messages-app i iOS 10 kan være den største enkeltændring i denne softwareudgave, så det er værd at kigge rundt og udforske for at se alt, hvad du kan gøre.

For de bedste resultater, send og modtag meddelelser med andre iOS 10 brugere, da de i ældre iOS- og macOS-versioner ikke vil kunne se de mere avancerede effekter.

3: Forbindelse med meddelelseslink

Hvor mange gange har en ven, et familiemedlem eller en kollega sendt dig en besked med et link i det, og ingen forklaring på, hvad dette link er? Utallige, ikke? Nu med iOS 10 behøver du ikke spekulere på, hvad der skal tappes på URL'en, fordi Messages-appen vil forudindlæse et eksempel på, hvad den tilsvarende webside er. Det betyder typisk, at du vil se domænet, den linkede webside titel og et miniaturebillede fra det pågældende link.

Forhåndsvisning af linket virker for de fleste webadresser, og selvom de ikke er 100% effektive for alle webadresser, er det konsistent nok til at være nyttigt, så du bør lukke ud om et link enten er passende for nu, bedst til senere eller endda værd besøger generelt.

4: forstørrelsesglasset

Tilgængelighedsfunktionen for forstørrelsesudstyr i iOS 10 er sikker på at være populær blandt mange brugere. I det væsentlige gør det enhedens kamera til et forstørrelsesglas, og det er tilgængeligt med et hurtigt tredobbelt klik på Home-knappen. Næste gang du forsøger at læse det mikroskopiske fintryk på et stykke papir eller den lille tekst på en ernæringsmæssig label, skal du trække iPhone ud og du kan bruge den til at øge tekststørrelsen og læs, ligner et justerbart forstørrelsesglas.

For at aktivere forstørrelsesindstillingen, skal du gå til "Indstillinger" app og derefter til> Generelt> Tilgængelighed> Forstærker og skifte funktionen TIL. Du skal bare tredobbelt klikke på knappen Hjem for at få adgang til den. Utænkeligt nyttigt, aktiver det og prøv det.

5: Fjernelse af Bundled Pre-Installed Stock Apps

Evnen til at fjerne de forudinstallerede standard apps i iOS har været længe ønsket, og med iOS 10 kan du endelig gøre det. Ja, virkelig, du kan slette lagerbundtede standardapps i iOS 10 nu, og det virker ligesom at afinstallere en anden iOS-app. Bare tryk og hold en standard app, og tryk på (X) for at fjerne den.

Du kan papirkurv Mail, Musik, Aktier, Nyheder, Kalkulator, næsten alle standard forudinstallerede apps, som du eller ikke kan bruge, kan nu fjernes. Der er et par, der ikke kan slettes, som har kernesystemfunktionalitet som Safari.

6: Voicemail Transcription

IPhone med iOS 10 kan nu høre på din telefonsvarer og udskrive beskeden for dig, det betyder at du kan se læse en telefonsvarer nogen tilbage uden at skulle lytte til det.

Dette er meget nyttigt, hvis du er i et møde, en klasse eller et andet sted, hvor læsning er meget mere passende end at trække din iPhone ud til at lytte til. Den vigtigste fangst er, at din iPhone-operatør skal understøtte visuel voicemail, hvis der ikke er nogen visuel voicemail-support, så har du heller ikke voicemail-transskriptioner.

Hvis du vil se en voicemail-transkription, skal du vente, indtil en besked er tilbage, og derefter gå til afsnittet Telefonapp og Voicemail. Tryk på den pågældende voicemail, og i et øjeblik eller to skal transkriptionen vises direkte over tidslinjen for visuel voicemail. Pænt hej?

7: Multilingual Autocorrect & Keyboard

Uanset om du er tosprogede, flersprogede, lære et nyt sprog eller bare at indsætte tilfældige fremmedord i dine samtaler ("oui oui je suis"), er de nye iOS 10 flersprogede tastaturfunktioner sikkert at gøre dit liv lettere.

I det væsentlige betyder det, at autokorrektur ikke længere slår dine meddelelser, hvis du blander dit iPhone eller iPads standardsprog med et andet sprog, der er identificeret i IOS-tastaturerne. For eksempel vil du kunne skrive 'au revoir' uden at autokorregere til "at fortære" og "bueno" uden at autokorregere til "Bruno". For at få adgang til denne funktion skal du tilføje yderligere sprogordbogen og tilføje det nye tastatursprog til at skifte til og fra - det er det, autokorrektion vil nu læses fra både det ekstra ordbokssprog og det ekstra tastatursprog.

Dette kan virke som en subtil ændring, men for polyglots og dem, der lærer fremmedsprog, kan det gøre en verden med forskel, og du behøver ikke længere at kompromittere og deaktivere autokorrektur i iOS for at undgå de dårlige autokorrigeringer af ordentlige men fremmede ord.

-

Dette er naturligvis bare en lille håndfuld af de nye funktioner og ændringer, der er bragt til iOS 10, og vi dækker mange flere i fremtiden. Har du nogle yndlings iOS 10-funktioner? Lad os vide i kommentarerne.