Sådan installeres HP-printere uden cd

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Printer

  • internetforbindelse

Printere er en nyttig enhed at have hjemme, og HP er en populær printerproducent, hvis produkter kan købes i næsten enhver større butik. HP-printere findes i en række forskellige formater og leveres generelt med installations-cd'er. Disse cd'er indeholder den software og enhedsdrivere, der kræves for at få printeren til at kommunikere med computeren for at fungere korrekt. Efter installation af softwaren og drivere kan du konfigurere dine udskriftsindstillinger og køre en prøve test for at sikre, at printeren fungerer korrekt. Men hvis du har brug for at geninstallere printeren og ikke kan finde cd'erne, kan du generelt finde driverne og den nødvendige software online på HP's websted.

Find modelnummeret på din HP-printer. Generelt kan modelnummeret på din HP-printer findes på printerens forreste venstre side.

Naviger til HP's websted. På hjemmesiden til hjemmesiden skal du i hyperlinkmenuen til venstre vælge hyperlinket "Printere & alt i en".

Rul halvvejs ned på siden på siden Printers & All In Ones, og vælg linket "Software og drivere" fra navigationsmenuen til højre. Dette link vil blive placeret under underoverskriften med titlen Award-Winning Support.

Indtast dit printermodelnummer i tekstområdet, og tryk på Enter-knappen på tastaturet. På den næste side bliver du bedt om at vælge dit operativsystem.

Identificer og download den software, du har brug for, fra den liste, der er udfyldt. Du vil blive præsenteret med Driver-, Update- og Utility-software. Til installationsformål har du kun brug for driversoftwaren. Klik på de relevante links for at downloade og gemme softwaren på din computer.

Følg vejledningen i installationsguiden for at installere og konfigurere enhedsdrivere til din HP-printer korrekt. Når installationen er færdig, skal du prøve at udskrive et dokument som en prøvekørsel for at sikre, at din printer fungerer korrekt.