Sådan tilsluttes min bærbare computer til min mobiltelefon

Elementer, du har brug for

  • USB-kabel (eller kabel, der følger med mobiltelefonen til pc-forbindelse)

  • Installationssoftware

  • Mobiltelefon (med pc-forbindelsesfunktion)

  • Bærbar computer

I dag har mobiltelefoner en lang række tilbehør, applikationer og funktioner. Funktioner som at tage billeder med et mobiltelefonkamera eller downloade musik og ringetoner er populære blandt mange mobiltelefonbrugere. Tilslutning af din telefon til din bærbare eller stationære computer for at downloade billeder eller musik bliver også en populær funktion. Mange gange opgraderer mobilbrugere planer og køber nye telefoner; i denne proces kan de miste deres yndlingsbilleder eller musik, hvis de ikke har downloadet dem til deres computer. Mange telefoner tilbyder nu denne funktion med brug af et specielt USB-kabel og software.

Læs brugervejledningen til din mobiltelefon, eller kontakt din tjenesteudbyder for at se, om din særlige telefon har kapacitet til en bærbar computerforbindelse. Mange nye telefoner tilbyder nu denne funktion; ældre telefoner muligvis ikke.

Køb det nødvendige USB-kabel til forbindelse til en bærbar computer. Disse vil være tilgængelige via din mobiltelefonudbyder eller gennem producenten af ​​telefonen. De skal kunne passe den specifikke forbindelse til din telefonmodel.

Installer enhver mobiltelefonforbindelsessoftware, der fulgte med din telefon til din bærbare computer. En pc / mobiltelefonforbindelsesdisk følger muligvis med din telefon, når du køber den. Mange mobiltelefonproducenter har også installationssoftware tilgængelig online, som kan downloades gratis eller mod et mindre gebyr. Upload installationssoftwaren, og følg instruktionerne for at fuldføre installationen.

Tilslut det relevante kabel til mobiltelefonen og den bærbare computer, når du har installeret den software, der er nødvendig til denne opgave. Mobiltelefonmodeller varierer i softwareinstruktioner. Følg instruktionerne for at downloade oplysninger eller uploade billeder eller musik.

Tips

Nogle nyere "smarttelefoner" er selvinstallation og kræver ikke installationssoftware for at oprette forbindelse til en bærbar computer. Sørg for, at du har det korrekte forbindelseskabel, eller det er umuligt at oprette forbindelse til en pc.