Brug et websted som en pauseskærm på Mac

Har du nogensinde ønsket at have et websted eller en webside, der bruges som en pauseskærm på Mac OS X? Nå kan du gøre præcis det ved hjælp af en gratis screensaver kaldet WebViewScreenSaver, som giver Mac-brugere mulighed for at tilføje webadresser til at tjene som indholdet af en pauseskærm, når den er aktiveret på Mac. Dette er praktisk af en række indlysende grunde, og det er ret nemt at opsætte.

Sådan indstilles et websted som Screen Saver i Mac OS X

Du kan bruge en hvilken som helst webadresse, websted eller webside, og du kan endda henvise til en ekstern liste over webadresser, hvis du ønsker det.

  1. Få WebViewScreenSaver her
  2. Når det er færdigt med at downloade, højreklik og vælg "Åbn" for at omgå Gatekeeper og installer pauseskærmen (eller installer pauseskærmen manuelt)
  3. Åbn Systemindstillinger og gå til "Display & Screen Saver" indstillingerne, og find under fanen Screen Saver, og vælg den nyinstallerede WebViewScreenSaver
  4. Vælg "Screen Saver Options" og brug "Tilføj URL" -knappen for at tilføje en webadresse til pauseskærmen. Du kan ændre webadressen ved at vælge den fra adresselisten og derefter trykke på Retur-tasten (fortsæt og tilføj http: // osxdaily.com selvfølgelig)
  5. Luk screensaveren og nyd din nye hjemmeside pauseskærm

Du kan bruge flere websteder, hvis du vil cykle gennem dem, eller bare et enkelt websted, hvis du vil se en bestemt webside i særdeleshed.

Når du har aktiveret pauseskærmen, er den eller de valgte websider indlejret i webvisning i pauseskærmen, omgivet af en sort kant.

Skjermspareren arbejder med enhver hjemmeside, men det er måske bedst egnet til den type websteder, du besøger ofte, om det er den storslåede osxdaily.com, et nyhedswebsted, hobbiest forum, nogle fancy HTML5 animationer eller noget, du opretter udelukkende med det formål at bruge som en pauseskærm.