Planlægning forstyrrer ikke i Mac OS X for at stoppe snigende notifikationer på Mac

Meddelelsescenter i Mac OS X sender en lille pop op-advarsel i hjørnet af skærmen, når en begivenhed opstår. Disse er ofte i form af en påmindelse, der oprindeligt blev lavet på en iPhone, en ny indgående iMessage, en vedvarende softwareopdatering eller tyve nye e-mails, næsten alt rigtigt. Selvom det selvfølgelig er nyttigt til mange lejligheder, kan de også hurtigt blive en komplet gener, da de begynder at dominere en del af din Mac-skærm.

Der er nogle få løsninger på problemer med nonstop-gnistende underretninger i Mac OS X; Du kan selektivt ignorere underretninger, da de kommer ind. Du kan midlertidigt deaktivere funktionen i 24 timer ved at vælge + Klik på Notifikationer-ikonet, eller du kan gå helt ud og deaktivere meddelelsescenter helt, hvilket naturligvis er lidt mere ekstremt. Heldigvis har OS X Mavericks bragt en glimrende ny mulighed, som lånes fra funktionen Ikke forstyrr iOS, og giver mulighed for at definere en defineret tidsplan for, hvornår meddelelser og advarsler er skjulte, og når de er tilladt.

Sådan planlægger du ikke forstyrre i Mac OS X for at stoppe notifikationer

Dette giver dig mulighed for at indstille en tidsplan for, når meddelelsescenter ikke vil genere dig med advarsler og meddelelser.

  • Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og vælg "Notifikationer"
  • Vælg "Forstyr ikke" fra venstre menu
  • Marker afkrydsningsfeltet under "Tænd for ikke forstyrr" og indstil tidsplanen i overensstemmelse hermed

Standardindstillingen for Do not Disturb skal tændes i løbet af aftenen og natten, men det, som jeg har fundet for at være mere nyttigt, er at indstille ikke forstyrr for dagtidens arbejdstid - det hjælper produktiviteten og hjælper med at reducere distraktioner fra meddelelser, advarsler og uanset andre plageforstyrrelser kan afbryde din arbejdsgang.

Hvis du foretrækker at have Ikke forstyrr indstillet til aftenen, vil du sandsynligvis få meget brug af Option-click-tricket til midlertidigt at deaktivere Notification Center. Du kan også skrue op på meddelelsespanelet og rulle ned for at vælge "Forstyr ikke".

Begge disse midlertidige foranstaltninger vil muliggøre, at du ikke forstyrrer i den næste 24-timers periode, så når du er over, skal du enten vælge alternativet + klikke på ikonet igen eller adressere meddelelserne til at håndtere dem. Når du skifter denne indstilling et par dusin gange, vil du sandsynligvis give ind og indstille Do not Disturb-tidsplanen, der skal gøres med den en gang for alle.