Sådan oprettes et HTTPS-websted eller en webside

Hypertext transfer protocol secure (HTTPS) er en teknologi, der gør det muligt at transmittere information sikkert over internettet. HTTP er den mest almindelige metode til transmission af information. Tilføjelse af et Secure Socket Layer (SSL) krypterer oplysningerne og gør det muligt at overføre dem på en sikker måde. De fleste kreditkortbehandlingstjenester bruger HTTPS til at beskytte følsomme personlige og økonomiske oplysninger fra deres kunder.

Trin 1

Køb et SSL-certifikat. Der er en række virksomheder, der tilbyder SSL-certifikater, herunder Verisign.com, GoDaddy.com og InstantSSL.com.

Trin 2

Generer en certifikatsigneringsanmodning (CSR) fra din webserver. Typisk er den nemmeste måde at kontakte din webserver support desk og bede dem om at gøre det for dig. Hver type webserver er forskellig. De fleste giver dig mulighed for at generere en CSR med deres brugergrænseflade, men det kan være en kompliceret proces.

Trin 3

Indsend din CSR til det firma, du købte dit SSL-certifikat fra. De fleste SSL-virksomheder har en formular, som du kan kopiere og indsætte CSR i, men du kan altid indsætte den i et tekstdokument og sende den til dem via e-mail.

Installer dit godkendte SSL-certifikat på din webserver. Når din SSL-virksomhed verificerer din CSR og tildeler den til dit SSL-certifikat, udsteder de et godkendt SSL-servercertifikat, der skal installeres på din webserver for at aktivere dit websteds sikkerhed. Igen er den nemmeste måde at opnå dette på at kontakte din webserver helpdesk og bede dem om at gøre det for dig. Når dit SSL-certifikat er installeret, vil du kunne få adgang til dit websted via HTTPS, og din dataoverførsel vil blive krypteret sikkert.