Sådan får du en mobiltelefon til at betale, mens du går

Recessionen og stigende omkostninger ved forsyningsselskaber og basale fornødenheder tvang folk til at se på smarte måder at spare penge på. En måde var at skifte fra standardkontrakt trådløse telefoner til pay-as-you-go-telefoner, også kendt som forudbetalte telefoner. Brug af en pay-as-you-go mobiltelefon giver dig mulighed for bedre at kontrollere det beløb, du bruger på telefonopkald eller tekstbeskeder. Der er hundredvis af planer at vælge imellem, der passer til dine behov og budget. Selvom du beholder din nuværende service til daglige opkald, skal du overveje at få en forudbetalt telefon til sms'er eller internationale opkald. Du vil også opdage, at det at have en pay-as-you-go-telefon forhindrer dig i at blive låst inde i en 12-, 18- eller 24-måneders kontrakt.

Trin 1

Ring til din udbyder, og sig, at du vil skifte fra din nuværende kontrakt til at betale, mens du går. Har dine kontooplysninger klar til at give til kundeserviceagenten. Udbyderen afbryder muligvis din tjeneste og beder dig om at betale et gebyr for afbrydelse. Dette gebyr gælder kun i tilfælde af manglende betaling af din regning eller tidlig opsigelse af din kontrakt, som kan være hvor som helst fra 12 til 24 måneder. Du skal muligvis også betale din aktuelle måneds regning.

Trin 2

Køb et SIM-kort, der bruges til betaling, mens du går. Et SIM-kort, kort for abonnentidentitetsmodul, er et lille hvidt kort, der passer ind i en plads i din telefon. Stikket er normalt i nærheden af ​​batteriet. SIM-kortet indeholder alle dine kontooplysninger. Din tjenesteudbyder tillader dig muligvis at beholde dit telefonnummer. Hvis dette er tilfældet, vil det sende dig et forudregistreret pay-as-you-go SIM-kort. Hvis du køber et SIM-kort for at gå ind i din nuværende telefon, skal kortet fremstilles af din tjenesteudbyder og ingen andre telefonselskaber. Hvis du vælger en anden tjenesteudbyder, skal du købe et helt andet håndsæt. Et SIM-kort kan være inkluderet i denne telefon.

Trin 3

Køb et påfyldningskort. Dette kort kan også kaldes et lufttid, enheder eller taletidskort. Et top-up-kort ligner meget et telefonkort eller kreditkort. Den indeholder en adgangskode, der tilføjer sendetid eller penge til dit håndsæt.

Trin 4

Indsæt det nye SIM-kort i din telefon, og tænd derefter din telefon. Vent på, at din udbyders navn vises på skærmen, og indtast derefter telefonnummeret eller servicekoden for at tilføje minutter til din telefon.

Når du bliver bedt om det, skal du indtaste adgangs- eller personligt identifikationsnummer på kortet under ridsepanelet. Hvis du ikke beholder dit gamle telefonnummer, skal du finde dit nye i indstillingen Mit nummer i telefonens menu.