Hvordan man laver subwooferudskæringer

At have gode subwooferudskæringer er meget vigtigt i højttalerkabinetkonstruktionen. Jo bedre højttalerudskæringerne er, jo lettere er det at fastgøre højttaleren til kabinettet. Gode ​​udskæringer gør det også lettere at foretage en lufttæt forsegling mellem kabinettet og højttaleren. At skære detaljerede huller kan være en udfordring uden det rigtige udstyr. Stiksave er det mest almindelige værktøj, der bruges til at skære subwooferudskæringer. Ved at bruge nogle omhyggelige målinger og en stabil hånd kan du lave gode højttalerudskæringer hver gang.

Trin 1

Mål den udvendige diameter på subwooferen. Træk 1/2 tomme fra højttalerdiameteren. For eksempel, hvis højttaleren er en 10-tommer subwoofer, så er diameteren 10 tommer, og din endelige måling er 9 1/2 tommer.

Trin 2

Indstil kompasset til det halve af resultatet, der blev fundet i trin 1. I dette tilfælde skal kompasset indstilles til 4 3/4 tommer. Tegn cirklen på krydsfiner ved hjælp af kompasset. Mål cirklen igen efter tegning for at sikre, at den har den rigtige størrelse. Bor et pilothul i krydsfiner tæt på den indvendige kant af den cirkel, der blev trukket.

Stik stiksavklingen gennem hullet, og start boret. Følg linjen for den trukkede cirkel hele vejen rundt, indtil krydsfiner, der danner den indre cirkel, falder ud.