Sådan bruges et Birddog Meter til at modtage en satellit

Birdog målere distribueres af Perfect 10 Satellite Distributioning af Arkansas. Enhederne bruges til at lokalisere satellitternes placering på himlen og sigte modtageren på en passende måde for at modtage signalet. Birdog målere bruges ofte af teknikere til installation af satellitmodtagere. Sammen med målretning mod modtagerskålen fastlægger målerne signalets styrke og signal / støj-forholdet - begge er nyttige til bestemmelse af satellitsignalets kvalitet. Måleren er designet til at blive brugt i marken og har enkle betjeningskontroller.

Brug af Birdog Meter

Trin 1

Oplad batterierne i Birdog-måleren natten over inden brug. Birdog-måleren bruger et internt batteri til driftsstrøm med strømforsyning eller en bilopladningsport, der bruges til at genoplade enheden. I henhold til Birdog-manualen skal enheden oplades ca. hver tredje uge under normal brug.

Trin 2

Fastgør Birdog til satellitantennens LNBF med et RG-6-kabel. LNBF er modtagerenheden monteret på armen foran skålen; RG-6 er et koaksialkabel med de rette ender til en satellitmodtagerforbindelse. Tænd for måleren ved at trykke på pil ned på enhedens knapper i fem sekunder. Ret satellitantennen i den generelle retning af den ønskede satellits placering på himlen. Brug den magnetiske kompassretning på satellitten, der er tilgængelig på Internettet, som udgangspunkt. Sluk for Birdog ved at trykke på "on" -knappen i fem sekunder i slutningen af ​​sessionen.

Trin 3

Vælg den ønskede satellit i menuen med satellitter, der er opført på Birdog. Brug venstre og højre pil til at flytte gennem listen over satellitter. Andre kontroller inkluderer baggrundsbelysning på displayet, betjeningssprog og hviletid.

Trin 4

Flyt parabolantenne, indtil ordet “fundet” vises på Birdog-displayet. Dette indikerer, at skålen peger på eller nær målsatellitten. Finjuster skålens justering, indtil "S" og "Q" målingerne er maksimeret. "S" står for signalstyrke, mens "Q" er kvaliteten af ​​signalet og er det omvendte af signalets fejlrate. Kvaliteten og styrken af ​​satellitsignalet er maksimalt, når målingerne "S" og "Q" er størst. Satellitmodtagerskålen skal fastgøres på plads på det tidspunkt.

Opdater satellitlisten på Birdog ved at slutte Birdog-enheden til en computer, der er logget på webstedet perfect-10.tv/meter. Den downloadede liste over satellitter overskriver standardlisten, der blev installeret på Birdog på købstidspunktet.