Sådan opbygges et websted med et live webcam og Paypal

Oprettelse af et websted er ofte et kærlighedsarbejde. Selvom det tager en god mængde tid og kræfter, er følelsen af ​​tilfredshed det værd. Integrering af et websted med et live webcam og Paypal giver dig mulighed for at eje et webcam-websted, hvor seerne kan købe varer såsom webcam-visningsmedlemskaber via Paypal.

Trin 1

Registrer et domæne. Der er mange domæneselskaber til rådighed. Et domæne er din webstedsadresse og pladsen på Internettet til dit websted. Nogle domæner giver mulighed for at designe dit websted, mens andre ikke gør det. Når du registrerer dig og betaler for dit domæne, er webadressen din, indtil din domænekontrakt udløber. Hvis du vil beholde din webadresse, kan du forny navnet.

Trin 2

Indtast den nødvendige kode for at streame et live webcam. Streaming giver seeren af ​​webstedet mulighed for at se videofilen i realtid. Dette betyder at se på video live og ikke behøver at downloade videoen for at se den. De fleste streaming-sider bruger html-kode. Hvis du ikke ved, hvordan du skriver eller fortolker kode, skal du leje en freelance-webdesigner til at oprette og tilføje koden til dit websted. Der er flere steder som odesk, hire-a-designer og ifreelance, der fokuserer på at levere højt kvalificerede webstedsdesignere til midlertidige job.

Trin 3

Åbn en Paypal-konto, hvis du ikke har en. Mens du er i administratortilstand for at designe dit websted, skal du indtaste Paypal-koden. Paypal giver mere end 10 elektroniske betalingsmuligheder for dit websted. Gennemse de forskellige muligheder, og vælg, hvilken der er bedst til dit websted.

Se det færdige websted. De fleste webkamsider har prøvevisninger på den første side. Paypal-kassen skal være fuldt synlig på første side. Når en seer køber et medlemskab, kan de klikke igennem til visningssiden for live webcam.