Sådan oprettes en proxy-e-mail

SMTP-proxyservere giver dig mulighed for at debugge en faktisk SMTP-server. Det kan give dig information som hvem der sender e-mails til din server, hvem der er modtagere, og om serveren accepterede beskeden. På en måde giver det dig mulighed for at opfange posttrafikken på serveren og vise den på din skærm. Proxy-servere bruges ofte i erhvervslivet til at spore sendte og modtagne e-mails, der transporteres via serveren.

Outlook Express

Trin 1

Åbn programmet, og klik på menuen "Værktøjer". Klik på "Konti" og åbn vinduet "Internetkonti". Vælg fanen "Mail", og klik på "Mail Properties".

Trin 2

Klik på fanen "Servere" og skriv "smtp-proxy.tm.net.my" i linjen "Udgående post". Fjern markeringen af ​​"Min server kræver godkendelse" i vinduet "Server til udgående post".

Klik på fanen "Avanceret" og indtast "Port 25" under "Udgående server (SMTP)." Klik på "Anvend" og "OK". Luk vinduet "Internetkonti".

Microsoft Outlook 2003

Trin 1

Åbn programmet, og klik på "Værktøjer". Vælg "E-mail-konti", og klik på "Vis eller skift eksisterende muligheder for e-mail-konti." Klik på "Næste". Fremhæv de e-mail-kontotyper, der allerede er konfigureret. Klik på "Skift". Dette åbner dialogboksen "Internet-e-mail-indstillinger".

Trin 2

Klik på "Flere indstillinger", og vælg fanen "Udgående server". Indstil den "udgående server" som "smtp-proxy.tm.net.my." Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet "Min udgående server (SMTP) kræver godkendelse".

Klik på fanen "Avanceret" og indtast "Port 25" under "Udgående server (SMTP)." Klik på "OK", "Næste" og "Udfør".

Mozilla Thunderbird Mail

Trin 1

Åbn programmet, og vælg "Værktøjer" og "Kontoindstillinger." Vælg "Udgående servere (SMTP)" fra panelet til venstre.

Trin 2

Indtast "smtp-proxy.tm.net.my" i "SMTP-serveren." Indtast "25" i "Port".

Indtast din e-mail-adresse i feltet "Brugernavn", og klik på "OK".

Mac OS Mail Client

Trin 1

Åbn programmet, og vælg menuen "Mail". Vælg "Præferencer" og "Konti", og klik på "+" tegnet nederst på skærmen.

Trin 2

Klik på fanen "Kontooplysninger" og indtast "POP" for "Kontotype". Indtast din e-mail-adresse i "E-mail-adresse." Indtast dit fulde navn i afsnittet "Fuldt navn". Indtast din domæne pop-server til "Indgående mailserver". Indtast din e-mail-adresse til "Brugernavn" og din adgangskode til "Adgangskode".

Trin 3

Indtast "smtp-proxy.tm.net.my" i "SMTP-serveren."

Indtast "25" i "SMTP-serverporten."