Umiddelbart Se billeder fra sidste år på iPhone med et 3D Touch Trick

Har du nogensinde ønsket at du kunne se billeder taget for et år siden? Med iPhone 3D Touch-funktionen kan du hurtigt gøre det præcist med et simpelt trick, der viser billeder på enheden fra et år siden.

Sådan fungerer det, det er ret simpelt, men kræver en 3D Touch-aktiveret iPhone som 6S eller 6S Plus:

  1. Gå til iPhone-startskærmen og 3D Tryk på ikonet Billeder (giv ikonet et fast tryk)
  2. Vælg "One Year Ago" i pop op-menuen Billeder, der vises.
  3. Fotos-appen starter automatisk i et album med billeder fra et år siden

Billeder-appen åbnes øjeblikkeligt for at se billeder fra netop et år siden, hvis der ikke findes billeder fra netop et år siden, vil datoperioden strække sig til at være lidt mere generel, men stadig fra et år tidligere.

Selvfølgelig, hvis ingen billeder fra et år siden er på iPhone overhovedet, fordi det er helt nyt eller de er blevet fjernet, vil der ikke komme noget op.

Mens dette trick kræver, at 3D Touch skal aktiveres, kan du også bruge Siri til at søge billeder også, også efter sted og dato. Bemærk, at Siri ikke har nogenlunde samme præcision, når du søger datoer fra Photos-appen, og hvis du beder Siri om at vise billeder fra et år siden, kan du bare få ældre billeder generelt. Dette er sandsynligvis en fejl eller en funktion, der ikke er blevet implementeret fuldt ud, så vær ikke overrasket, hvis det fungerer som beregnet med præcise søgninger i den nærmeste fremtid, da mange af Siri-søgefunktionerne, der behandles via Apple-servere, kan opdateres af Apple uden en bredere iOS-opdatering.

Takket være @viticci for tip ideen, især nyttig til begivenheder og milepæle!