Fix OS X El Capitan Beta-opdateringer vises ikke i softwareopdatering

Hvis du er en Mac-bruger, der er beta-test OS X El Capitan, enten som en del af OS X Public Beta-programmet eller som en registreret Mac Developer, har du muligvis ramt en situation, hvor den seneste tilgængelige opdatering ikke vises for dig i Mac App Store som det skal. Lad os f.eks. Sige, at du forsøger at få adgang til OS X 10.11 Public Beta 6, og den vises ikke som ledig, men du ved, at den endnu ikke er installeret på Mac. Normalt kan dette løses ved at gå til fanen Opdateringer og trykke på Command + R for at opdatere opdateringerne, men hvis det ikke virker, skal du muligvis manuelt gribe ind og indstille softwareopdatering downloadkatalog igen.


Husk, at du kun vil gøre dette, hvis du rent faktisk tester OS X El Capitan-betas. Hvis du forsøger at indstille softwareopdateringskataloget manuelt til et beta-feed, vil du sandsynligvis bryde OS X-opdateringer, og de vil ikke vise up overhovedet. Bemærk også, at der er to forskellige webadresser at vælge imellem, afhængigt af om Mac'en er konfigureret til at teste OS X Public Beta eller OS X Developer Beta (eller hvis du tilfældigvis er indskrevet i begge beta-programmer, kan du skifte mellem de to ved hjælp af disse kommandoer, men det er slags off topic). Endelig være sikker på, at du ikke har manuelt valgt at modtage beta-opdateringer via Systemindstillinger, hvilket også kunne forhindre, at de korrekte beta-opdateringer vises.

Uanset om du er i Public Beta-programmet eller Developer Beta-programmet, skal du åbne Terminal-appen og indtaste den relevante kommandostreng fra nedenstående valg:

Offentlig Beta tester? Indstil OS X Public Beta kataloget:

Hvis du er en del af Mac OS Public Beta-testprogrammet og ønsker at indstille det som den relevante softwarekatalogstrøm, skal du bruge dette:

sudo softwareupdate --set-catalog https://swscan.apple.com/content/catalogs/others/index-10.11beta-10.11-10.10-10.9-mountainlion-lion-snowleopard-leopard.merged-1.sucatalog.gz

Registreret Mac Developer? Indstil OS X Developer Beta-kataloget:

Hvis du er en registreret Mac-udvikler, og du vil indstille Mac Developer Beta-software-katalogstrømmen, skal du bruge dette:
sudo softwareupdate --set-catalog https://swscan.apple.com/content/catalogs/others/index-10.11seed-10.11-10.10-10.9-mountainlion-lion-snowleopard-leopard.merged-1.sucatalog.gz

GM-frø

OS X 10.11 frø katalog URL er som følger:
sudo softwareupdate --set-catalog https://swscan.apple.com/content/catalogs/others/index-10.11-10.10-10.9-mountainlion-lion-snowleopard-leopard.merged-1.sucatalog.gz

Bekræftelse af Software Update Catalog Change Worked

Når du har indstillet kataloget til den relevante webadresse, kan du hurtigt kontrollere, at ændringen var effektiv ved at bruge kommandoen softwareupdate til at liste alle tilgængelige opdateringer:

softwareupdate --list

Du kan derefter enten vende tilbage til App Store og installere beta opdateringen som sædvanlig, eller hvis du vil blive i Terminal app, kan du også installere OS X opdateringer fra kommandolinjen ved at angive den pakke, der skal installeres.

Sådan nulstilles til standard OS X Software Update Catalog

Hvis du ødelagde syntaksen eller ellers bare vil nulstille tilbage til standardprogrammet opdateringskatalog, skal du bruge følgende kommandostreng:

softwareupdate --clear-catalog

Igen skal du kun gøre dette, hvis du forsøgte at opdatere App Store med Command + R, og det fungerede ikke for at vise den tilgængelige beta software opdatering.

Takket være Tolakipaki og 'BEKRÆFTET' for at tilbyde de specifikke opdateringsstreng og ledsagende detaljer i vores kommentarer sektion, og til SixColors for at tilbyde en lignende løsning et par måneder tilbage. Hvorfor opdateringerne ikke længere forekommer tilfældigt for nogle brugere, er ikke helt klart, men heldigvis er det en nem løsning.