Sådan komprimeres et flashdrev

Et flashdrev er ideelt til nogen, der ønsker at tage backup af deres oplysninger eller at have alle deres billeder, dokumenter og præsentationer med, mens de er på farten. Mens bærbare hukommelsesenheder er begrænsede i plads, kan komprimering af data på drevet frigøre noget hukommelse, så du får mest muligt ud af dit drev. Mens komprimering tager det lidt længere tid at åbne filer og se oplysninger, optimerer det pladsen på dit flashdrev. Denne metode fungerer på Windows XP, Windows Vista og Windows 7.

Trin 1

Indsæt dit flashdrev i en hvilken som helst USB-port på din pc.

Trin 2

Klik på Start-knappen på proceslinjen, og klik derefter på Denne computer / computer. Tryk på Windows-tasten + E for hurtig adgang til den samme menu.

Trin 3

Åbn flashdrevet ved at klikke på dets ikon, og tryk på Ctrl + A for at vælge alle elementerne i drevet. Du kan også vælge individuelle elementer til komprimering ved at holde Ctrl nede og klikke på hvert element, du ønsker.

Trin 4

Højreklik på markeringen, hold markøren over Send til, og klik på "Komprimeret (zippet) mappe." Dette komprimerer markeringen i en zip-mappe, der bruger mindre plads end almindelige filer.

Slet de originale filer for at rydde plads på dit flashdrev, og hold zip-filen som din sikkerhedskopi.