Personlige hotspot-drop-forbindelser? Prøv denne DHCP Client Fix

Med Personal Hotspot kan du dele en enhed med dataforbindelse til andre enheder eller computere ved at dreje en enhed til en Wi-Fi-router, og det er nemt en af ​​de bedre funktioner i iPhone og mobilmodellen (og Android-telefoner). IOS Personal Hotspot fungerer normalt uden hitch, men sommetider kan forbindelsen vises flakket, og tilsluttede enheder slipper helt af netværket, eller hvis intermitterende forbindelse falder med betydeligt tab af pakker.

Dette er sandsynligvis et softwareproblem, der vil blive behandlet i fremtidige iOS-opdateringer, men i mellemtiden er der en ret simpel løsning, der synes at løse problemet fuldstændigt for klienter, der oplever tabte forbindelser. Tricket? Indstil netværkskonfigurationerne selv, hvilket forhindrer personlig hotspot i at tildele DHCP-information til klienter og synes at løse de intermitterende forbindelsesproblemer fuldstændigt.

Fra enhedens løbende personlige hotspot

Du skal naturligvis bruge Personal Hotspot på enheden som en Wi-Fi-router. Aktivér funktionen via Indstillinger som sædvanlig, og fortsæt derefter med de følgende trin fra klientenhederne (klient, hvilket betyder de enheder, der forbinder til Wi-Fi Personal Hotspot). Husk, at nogle luftfartsselskaber inkluderer Personal Hotspot gratis med deres planer, mens andre ikke og opkræver ekstra for funktionen.

Fra de personlige Hotspot-klientenheder

Dette virker for alle klientenheder, der oplever forbindelsesproblemer med Personal Hotspot, og synes at være fuldstændig carrier agnostic, hvilket betyder, om du bruger AT & T, Verizon, T-Mobile, Bell eller den anden, det skal ikke være noget. Vi bryder ned trinnene for de mest almindelige wifi hotspot klienter til iOS på iPad, iPhone og iPod touch, samt Mac og Windows.

For iOS-enheder:

  • Åbn "Indstillinger" og tryk "Wi-Fi", deltage som standard i Personal Hotspot Wi-Fi-netværket
  • Tryk nu på knappen "(i)" for at få flere oplysninger på netværket, noter netværkets detaljer under "IP-adresse", herunder IP, undernetmaske, router og DNS
  • Tryk nu på fanen "Statisk" og indtast en IP-adresse, der er højere i området end det, der blev angivet i det forudgående trin, indtast routeren og subnetmasken, så den er den samme, og angiv DNS (du vil muligvis bruge 8.8.8.8 for Googles DNS-servere er det nemt at huske og meget hurtigt)

Du har netop indstillet en manuel IP med DHCP, omgå de automatiske opgaver i DHCP-servere, der synes at være kilden til forbindelsesproblemerne. Afslut fra Indstillinger og nyd personlig hotspot som normalt.

På en sidebesked kan du muligvis midlertidigt afhjælpe løsningen ved at forny DHCP-lejekontrakten eller nulstille netværksindstillingerne på iOS-enheden, men efter vores erfaring vil den i sidste ende lide af samme tabte forbindelse og pakke tab. Således vil du gerne gå med den statiske IP-tilgang, det virker.

Fra Mac-klienter, der kører OS X:

  • Bliv medlem af Personal Hotspot-netværket som normalt
  • Åbn Systemindstillinger fra Apple-menuen og gå til "Network", vælg Wi-Fi-forbindelsen fra venstre og vælg derefter "Advanced"
  • Vælg fanen "TCP / IP", og træk under "Konfigurer IPv4" undermenuen for at vælge "Brug af DHCP med manuel adresse"
  • Udfyld de relevante detaljer for IP, subnetmaske, router og DNS

Hvis du har konfigureret en statisk IP, før dette er kendt for dig. Sørg for at indstille en IP højere i området for at undgå IP-konflikter. Som nævnt ovenfor med iOS, kan du bruge 8.8.8.8 til DNS-servere, de er fra Google og er typisk meget hurtige.

For Windows-klienter:

  • Gå til startmenuen> Kontrolpanel> Netværk og deling> vælg "Se netværksegenskaber"
  • Højreklik på det personlige hotspot wi-fi-netværk og vælg "Egenskaber" og gå til fanen "Netværk", vælg derefter "Internet Protocol version 4 TCp / IP ipV4" og vælg "Properties"
  • Vælg "Brug følgende IP-adresse" og udfyld IP-adressen, subnetmasken, standard gateway-indstillingerne og vælg derefter "OK"

Afslut ud af alt det, og start webbrowser for at bekræfte, at Personal Hotspot virker som forventet og nyd.

-

Det dækker stort set alle mulige enheder, der ville forbinde til Personal Hotspot, så du bør være på vej på at dele internetforbindelsen som sædvanlig, uden at tabe eller tabe problemer. Nogle gange har lignende problemer i OS X vist sig temmelig ofte gennem årene fra DHCP-automatiske opgaver, og løsningen er næsten altid at indstille manuel DHCP-information. Disse typer af problemer løses normalt med mindre softwareopdateringer, så problemet kan løses i fremtiden uden at skulle konfigurere nogen indstillinger som beskrevet ovenfor.