Værksteds inspektionsværktøjer

Lidt er kendt om bearbejdningsindustrien af ​​offentligheden. Mange mennesker tager ikke tid til at indse, at næsten alt, hvad vi bruger dagligt, kommer fra en maskinværksted. Indersiden af ​​skrivestifter, komponenter i ovne og lysarmaturer blev lavet i maskinforretninger, og alle blev inspiceret med forskellige typer inspektionsværktøjer. Nogle er grundlæggende og nemme at bruge, mens andre tager tid og praksis at mestre. De tjener alle det samme formål; for at sikre forbrugerne kvalitetsprodukter.

Mikrometre

Værksteds inspektionsværktøjer

Mikrometre er et nødvendigt aktiv i enhver maskinforretning. De leveres med en digital aflæsning eller veiner med målemarkeringerne ætset ind i mikrometerets håndtag. Mikrometre bruges til at måle den ydre diameter på dele med runde ydre diametre og til at læse meget små rørformede dele, såsom skruer og slanger. Mikrometre kan også bruges til at bestemme bredden på en del. De mest anvendte mikrometre er 0 / 1-, 1 / 2- og 2/3-tommer udlæsninger. Mikrometre er meget rørende værktøjer, der skal håndteres med forsigtighed. Kalibrering af et mikrometer med en sætblok skal udføres hver dag inden brug.

Kalibre

Værksteds inspektionsværktøjer

Der findes kalibre i hver maskinfabrik. Kalibre kommer i både dial og digitale typer. De kan være tre, seks, otte tommer eller en fod lange. Kalibre bruges til at måle længden eller bredden af ​​en del og kan bruges til at måle afstanden fra delens kant til midten. Der er en stang, der stikker ud fra bunden af ​​tykkelsen, der kan bruges til at måle dybden af ​​et hul eller til at passe i stramme områder for at finde længden fra læben til kanten.

Højdemåler

Højdemålere måler den samlede afstand for en måling. Aflæsningerne kan læses digitalt eller fra en opkaldsindikator. For at bruge en højdemåler skal den først nulstilles på et sætpunkt, normalt toppen af ​​delen. Efter at den er nulstillet, ringes den ned, indtil "foden" rører let ved delen. Højdemålere bruges til at måle længere dele, der ikke kan måles med en tykkelse.

Dybde Gage

Dybdemåler er en type tykkelse. De identificeres ved det amboltformede håndtag og forlængerstængerne, der stikker ud, når spindlen vrides. Dybdemålere bruges til at måle afstanden til et hul og kan bruges til at måle afstanden til skulderen.

Bore Gage

Boremåler bruges til at måle den indvendige diameter af et boret hul. De bruges almindeligvis med mikrometre for at få en nøjagtig aflæsning af et boret hul. Boremikrometre bruges også, mens materialet stadig er inde i maskinen, efter at hullet er boret, men før borestangen kommer ind, for at sikre tilstrækkelig afstand.