Sådan ser du live fodboldstreamingkampe online

Streaming af en live fodboldkamp i din webbrowser giver dig mulighed for at se et helt fodboldkamp efter eget valg uden behov for at downloade eller installere yderligere software eller filer. Uanset om du er en ivrig fodboldfan, eller du ønsker at fange et spil, der ikke er tilgængeligt med din kabeltjeneste, er streaming af online fodboldkampe mulig ved hjælp af en række online-ressourcer og websteder.

Trin 1

Start din computers standard-internetbrowser (såsom Google Chrome, Internet Explorer, Safari eller Mozilla Firefox).

Trin 2

Gå til en velkendt online fodbold-streamingtjeneste, såsom ESPN (espn.go.com), Live Soccer TV (livesoccertv.com) eller Fox Soccer (foxsoccer.tv).

Trin 3

Se gennem de tilgængelige online spilplaner for hver fodboldkamp for at se tidspunkterne, og hvor kampene spilles. Mange online-fodbold-streamingtjenester har tidsplaner efter hold og tid, hvilket gør det nemt at se kommende såvel som tidligere fodboldkampe.

Trin 4

Klik på det spil, du vil se, for at få mere information og detaljer om kampen og også begynde at streame det live. Find og tryk på "Streaming", "Live" eller "Afspil" for at begynde at se kampen.

Lad livevideoen af ​​spillet begynde at buffere og streame. Hver computers streaminghastighed varierer afhængigt af webstedets hastighed, videostrømmen og din egen computer.