Sådan viser du altid brugerbibliotekets mappe i OS X El Capitan & Yosemite den nemme måde

En individuel brugerbibliotek mappe indeholder personaliseringer, præferencefiler, caches og andet indhold, der er specifikt for en given individuel brugerkonto på en Mac. Mens de fleste brugere ikke har brug for adgang til deres brugerkonto bibliotekskatalog, har nogle avancerede brugere let adgang til den pågældende mappe til en række forskellige formål. Alle moderne versioner af OS X er standard til at gemme ~ / Bibliotek mappen for at forhindre fejlagtig adgang, men med OS X El Capitan, Yosemite og nyere, kan du bruge en simpel indstillinger skifte til at afsløre mappen, hvis det ønskes.

Gør brugeren / biblioteket mappe altid synlig i OS X El Capitan & Yosemite

Dette sker på grundlag af en brugerkonto:

  1. Fra OS X Finder trækker du menuen "Gå" og vælger "Hjem" eller på anden måde navigerer til Hjemmemappen til en aktiv brugerkonto (Hjemmemappen er dit korte brugernavn, hvor Downloads, Desktop, Public, Musik, Billeder, osv. Mapper er gemt)
  2. Træk menuen "Vis" ned og vælg "Vis visningsindstillinger"
  3. Nede på bunden af ​​listen Indstillinger for visningsindstillinger markeres afkrydsningsfeltet for "Vis biblioteksmappe"

Ændringen er øjeblikkelig, og brugerbibliotekskataloget bliver straks synlig i brugerens hjemmemappe, der vises som en anden mappe sammen med standardmappen Downloads, Dokumenter, Billeder, Musik, Film, osv. Mapper.

Hvis du vil beholde denne ændring, skal du bare lukke panelet Vis indstillinger, og indstillingen holder sig til den brugerkonto, medmindre du går videre og deaktiverer den igen. Hvis du tidligere havde indstillet til stort set at vise skjulte filer på tværs af OS X, ville bibliotekskataloget være synligt i brugerens hjemmemappe, selv uden at denne indstilling blev tændt, men det ville fremstå som et lidt gennemskinneligt ikon sammen med andre skjulte mapper og filer.

Åbning af brugerens biblioteksmappe vil afsløre det utallige indhold, der er specifikt for denne brugerkonto, fra cookies, skrifttyper, caches, farveprofiler, scripts, applikationsfiler, automatisk gemte detaljer og meget mere.

Du må ikke ændre nogen af ​​disse filer eller mapper, hvis du ikke ved hvad du laver, og hvorfor du gør det, du kan nemt rod noget op.

Generelt, hvis du ikke har en særlig grund til at afsløre brugerens bibliotek mappe, skal du ikke grave rundt i mappen. Apple vælger at skjule denne mappe af en grund, da den ikke rigtig er beregnet til at være en bruger overfor mappe til gennemsnitlige Mac-brugere.

Disse simple indstillinger skiftes faktisk først introduceret i den tidligere udgivelse af OS X, og i El Capitan og Yosemite eller Mavericks kan du fortsætte med at bruge enten Terminal og Go-menuen for at få adgang til den samme biblioteksmappe, blot ved at indstille den til være synlig i en brugers hjemmemappe er utvivlsomt den nemmeste måde at have konstant adgang til mappen. Af denne grund er visningsmuligheder-fremgangsmåden den foretrukne metode til at afsløre ~ / Bibliotek og bibliotekets indhold for en given brugerkonto i OS X, mens ældre versioner af OS X fortsat vil anvende forskellige tilgange.