Sådan trækkes en Bell & Howell 253A-projektor

Hvis du eller et familiemedlem nogensinde ejede et 8 mm filmkamera, har du sandsynligvis en kasse med gamle filmruller, der sidder rundt om loftet et eller andet sted. Medmindre du har en projektor, er det ikke muligt at se denne optagelse. Bell & Howell 253A er en 8 mm filmprojektor, der er i stand til at afspille dine optagelser på alt fra en projektorskærm til en hvid væg. For at se filmen er du dog nødt til at tråde projektoren korrekt med din filmrulle.

Trin 1

Åbn Bell & Howell-projektoren. Der er et stort låg på siden, der trækkes af, og afslører dokkerne til filmhjulene og tandhjulene til trådning af filmen.

Trin 2

Forlæng de to spolearme øverst på projektoren. Den ene trækker sig ud for at være direkte foran projektoren, mens den anden er bagved.

Trin 3

Skub filmrullen på rullearmen foran projektoren. Sørg for, at filmrullen drejer fremad eller overhånd (som en toiletpapirrulle).

Trin 4

Træk filmstrimlen gennem kædehjulet direkte under rullen. Der er et stort tandhjul med et mindre hjul ved siden af. Før filmen direkte mellem de to.

Træk filmstrimlen ned foran projektorlinsen og derefter gennem tandhjulet i bunden af ​​projektoren. Når du er igennem, skal du følge projektorens retningslunde op mod den bageste filmrulle. Skub enden af ​​filmstrimlen ind i den lille slids i midten af ​​filmrullen, og drej den derefter væk fra projektoren et par rotationer. Når du er indstillet, er du klar til at begynde at se din filmstrimmel.