3 Meg Vs. 5 meg DSL-hastigheder

Forbrugere, der er på markedet for internettjenester, kan overveje DSL-internetudbydere som Verizon, AT&T og Earthlink. Disse firmaer tilbyder altid højhastighedsinternet-service via kundens telefonlinje.

Betydning

DSL-internetudbydere, der annoncerer serviceplaner med "3 meg" eller "5 meg" -hastigheder, henviser til planer, der kan opnå hastigheder op til 3 megabit pr. Sekund eller 5 megabit pr. Sekund. Forbrugerne vil bemærke, at de dyrere internet-serviceplaner koster mere; dog kan de også finde ud af, at hurtigere planer er en bedre værdi på lang sigt.

Overvejelser

Selvom DSL-internettjeneste muligvis er i stand til hastigheder på op til 3 Mbps eller 5 Mbps, skal brugeren bemærke, at han ikke nødvendigvis altid opnår disse hastigheder på grund af faktorer som computerens ydeevne, netværksopsætning og vedligeholdelse af linjen. Desuden henviser disse tal kun til downloadhastigheden, ikke brugerens uploadhastighed, som har en tendens til at være meget lavere end downloadhastigheden.

Betydning

Selvom filstørrelser varierer, vil brugerne se en lille forbedring i downloadhastigheder mellem en 5 Mbps og en 3 Mbps-forbindelse. For eksempel vil en stor fil, såsom en filmdownload på 512 megabyte, kræve 21 minutter og 58 sekunder at downloade på et 3-meg-netværk og færre end 16 minutter på et 5-meg-netværk. Uanset hvad er disse hastigheder begge betydeligt hurtigere end en opkaldsforbindelse, og afslappede brugere, der ikke ofte downloader filer, kan være tilfredse med en 3 Mbps-forbindelse.