Hvordan kan jeg få et faxnummer uden en telefonlinje?

Afsendelse og modtagelse af faxer plejede at være det primære kommunikationsmiddel for mange virksomheder og endda nogle enkeltpersoner. For mange har e-mail dog forrang som det primære middel til udveksling af information. Alligevel er faxning stadig mulig. Hvis du tilfældigvis er blandt de mange mobiltelefonbrugere, der har slettet deres fastnettelefoner, der var nødvendige for at lette faxoverførsler, kan du benytte nogle onlinetjenester til at sende og modtage faxer.

Opret en e-mail-adresse, hvis du ikke allerede har en. Enten kan din internetudbyder give dig en gratis e-mail-adresse, eller du kan drage fordel af en af ​​et antal gratis e-mail-udbydere, der er tilgængelige online.

Besøg et af de steder, der er anført i denne artikels sektion Ressourcer. Disse websteder leverer indgående og udgående faxtjenester.

Opret en ny konto, og vælg et telefonnummer til indgående faxer. Nogle tjenester har et gratis faxnummer, mens andre giver et lokalt nummer i dit områdekode. Vælg den mulighed, der passer til dine behov.

Log ind på webstedet, og følg webstedets procedure for afsendelse og kontrol af faxer. De fleste websteder indeholder også en e-mail-adresse, hvor din e-mail kan sendes til automatisk konvertering til en fax.

Tips

Sammenlign priser og funktioner fra flere tjenester for at se, hvad der passer til dine specifikke behov.

Advarsler

Sørg for, at dit faxnummer er et lokalt eller gratis nummer for at undgå fjerngebyrer for dine kunder eller venner.