Installer og kør iOS 6 Beta uden UDID-aktivering eller en udviklerkonto

Selvom vi bestemt ikke vil anbefale dette, viser det sig, at du kan installere iOS 6 beta på en iPhone, iPad eller iPod touch uden at bruge en udviklerkonto og uden at skulle håndtere UDID-aktivering. Det er faktisk meget nemmere at gøre, end du tror, ​​og så længe iOS-enheden opfylder kompatibilitetskravene, og du ikke har noget imod den potentielt dårlige karakter af processen, siger CultOfMac, at du er god til at gå.

Vi har ikke bekræftet denne specifikke metode til installation af iOS 6, men vi vil videresende deres instruktioner til den eventyrlystne, før det forstår et par forbehold, selvom: iOS 6 er i de tidligste stadier af dets beta liv, betyder det, at det er generelt ustabilt, nogle funktioner virker ikke, mange apps virker ikke. Det er absolut ikke beregnet til et bredt publikum ud over udviklere, som bygger deres apps til platformen. Forsøg på dette kan være skadeligt for din iPhone, iPad eller iPod, og ingen er ansvarlig for det, men dig selv. Fortsæt på egen risiko.

  1. Installer iTunes 10.6.3 og start det
  2. Download iOS 6 beta IPSW til din enhed enten via Dev Center, hent det fra en ven eller få kreativitet med Google, som CultofMac foreslår
  3. Tilslut iOS-enheden til computeren og udfør en sikkerhedskopiering ved at højreklikke og vælge "Back Up", lad det afslutte, før du fortsætter
  4. Hold nede Option-tasten i OS X (Windows bruger Shift-tasten) og klik på "Update" for at bruge IPSW opdatering
  5. Vælg den iOS 6 IPSW-fil, du downloadede, opdatering af enheden til iOS 6 beta

Når det er færdigt, skal enheden genstarte i iOS 6 beta.

Husk, at dette er beta-software, hvilket betyder, at det ikke er beregnet til udbredt forbrug, og mange ting vil ikke opføre sig som beregnet. Hvis du prøver dette ud, skal du ikke blive overrasket, hvis du oplever et buggy OS.