iPhone 3G + iOS 4.1 løser langsom hastighed og ydeevne

Der var meget spekulation og håb, at iOS 4.1 ville hjælpe med at løse den forfærdelige langsomme hastighed på iOS 4 på iPhone 3G. Det gjorde det. Når jeg har installeret iOS 4.1 på en ældre iPhone 3G, kan jeg bekræfte, at hastigheden er markant forbedret i forhold til iOS 4.0, og ydeevnen er mærkbart bedre.

Hvis du har en langsom iPhone 3G, der kører iOS 4, gør dig selv en tjeneste og opgrader til iOS 4.1! Du kan downloade iOS 4.1 nu og anbefales stærkt. For at få det meste ud af din ældre telefon kombinerer du softwareopdateringen med deaktivering af Spotlight og fjernelse af ubrugte / gamle apps. Denne kombination gør det mest for at øge 3G-ydelsen.

Mens iOS 4.1 er meget hurtigere end iOS 4.0, er ydeevnen stadig ikke så hurtig som iOS 3.1.3. Hvis du stadig har en ældre OS-version installeret på din iPhone 3G og ikke vil have mapper, så vil jeg sige, at du ikke generer opgradering overhovedet, det er simpelthen ikke så mange vigtige funktioner i iOS 4, at 3G virkelig kan udnytte af alligevel.