Sådan flyttes en kampesten i virtuelle landsbyboere i et nyt hjem

“Virtual Villagers: A New Home” er et ø-simuleringsspil på Windows- og Macintosh-computere. Spillere skal håndtere behovene hos flygtninge, der er strandet på en fjerntliggende ø. Spillet indeholder 16 gåder, som spilleren kan løse. Det sidste puslespil for de fleste spillere er at flytte kampestenen. Dette puslespil kræver, at spilleren erhverver det gyldne barn gennem andre gåder, før spilleren kan gennemføre dette puslespil.

Undersøg byggefærdighederne for din landsby til niveau 2.

Træk en landsbyboer til klipperne, der blokerer åen, der ligger på den nordvestlige del af øen. Landsbyboeren begynder automatisk at fjerne klipperne. Dette puslespil i "Virtual Villagers: A New Home" vil få vand til at strømme ned ad åen, når den er færdig.

Undersøg byggefærdighederne for din landsby til niveau 3.

Træk en landsbyboer til tempelruinerne. Han eller hun begynder automatisk at rydde op i området. Dette puslespil afsluttes, når templet er fuldstændig gendannet.

Undersøg Spirituality-færdighederne for din landsby til niveau 3.

Træk en landsbyboer med bygherrer indstillet som hans eller hendes job til den skinnende klippe, der ligger vest for landsbyen. Dette puslespil afsluttes, når bygherren er færdig med at skære idolet.

Undersøg fertilitetsfærdighederne for din landsby til niveau 3.

Træk en ammende landsbyboer (kun mulig for kvindelige landsbyboere) til lagunen. Dette får det gyldne barn til at blive født.

Vent, indtil det gyldne barn flytter kampestenen. Dette sker automatisk.

Tips

Der er ingen måde i "Virtuelle landsbyboere: Et nyt hjem" at fremskynde den tid, det tager, indtil det gyldne barn flytter kampestenen for at løse det sidste puslespil. Dette ser ud til at ske efter en tilfældig periode efter fødslen af ​​det gyldne barn.

Forsøm ikke landsbyens sundhed og madforsyning, når du arbejder på at færdiggøre puslespil. Det er bedre at sørge for, at din landsby har masser af mad og en dygtig læge, inden du fokuserer på øudforskning.