Eksempler på SAP ERP-systemet

SAP ERP-systemet har integreret funktionalitet, såsom tilpasset informationsadgang og rapportering, for at hjælpe med alle aspekter af virksomheden. Det tilbyder en omfattende platform og adresserer spørgsmål vedrørende de vigtigste forretningsprocesser, herunder styring af kundeforhold, leverandørforholdsstyring, forsyningskædestyring og styring af produktets livscyklus. SAP ERP sigter mod at hjælpe virksomheder med at gennemføre forretningsprocesser inden for økonomi, forvaltning af menneskelig kapital, indkøb, salg og service ved hjælp af dets funktioner, såsom analyse og levering af brugerservices.

IMC SAP ERP-praksis

I de sidste 15 år har IMC, en global finansiel organisation, udvidet sin derivathandelsvirksomhed fra Europa til Hong Kong, Australien og USA. I 2005 fandt økonomichefen, at organisationens eksisterende informationssystemer var bagud på den hurtige vækst i organisationen og var ufleksible og ude af stand til at behandle international forretning. Det implementerede SAP ERP-system har været meget gavnligt for virksomheden. Den integrerede XLCubed-rapporteringsløsning er ret fleksibel, så ledere let kan analysere forretningsinformation. Systemets database kan tilgås fra hvor som helst globalt, så ledere kan se de oplysninger, de har brug for til beslutningsstøtte i realtid.

Stef-TFE-koncernens SAP ERP-eksempel

Stef-TFE, et europæisk logistikfirma med hovedkontor i Paris, leverede kompleks logistik til levering og opbevaring af mad i hele Europa. Det krævede imidlertid et mere effektivt betalingsindsamling og tvistesystem med fakturaer. Med implementeringen af ​​SAP ERP Financials-løsningen har dette firma dramatisk forbedret sin samlede pengestrøm og er derfor i stand til at opretholde et godt forhold til kunderne. Det leverede finansielle system har hjulpet virksomheden til at behandle ensartede, ende til slut-processer med hensyn til betalingsopkrævning og tvist. Virksomheden har også formået at reducere det udestående dagsalg med tre dage og reduceret tiden til tvistbilæggelse.

Schöck Bauteiles mySAP ERP-eksempel

Schöck Bauteile er en fremragende innovativ udbyder af byggevarer og systemer i Tyskland. For at opretholde sin konkurrencemæssige kapacitet og udvide sig til nye markeder implementerede virksomheden mySAP-system til styring af kundeforhold for at opnå overvejende kundeservice og generere mere indtægter. MySAP er et nyt branding ERP-system udgivet af SAP. CRM-projektlederen hos Schöck indså behovet for et samlet system i stedet for at vedligeholde CRM-systemer separat i hvert land. Ved hjælp af den implementerede SAP-software fik medlemmer af virksomheden rettidig adgang til alle de oplysninger, de har brug for. De blev også præsenteret for et nyt syn på kunden ved hjælp af SAP-systemet.