Sådan får du UL-certificering

Underwriters Laboratories eller UL er ansvarlige for akkreditering af forbrugerprodukter baseret på kriterier, der er fastlagt af større forbrugersikkerhedsorganisationer, såsom Occupational Safety & Health Administration (OSHA) og American National Standards Institute (ANSI). UL-certificering giver et produkt troværdighed og dets brugssikkerhed ved at fastslå, at det anses for effektivt og sikkert til brug af offentligheden ved at teste disse produkter baseret på strenge standarder, der er indført af OSHA og ANSI.

Trin 1

Besøg webstedet Underwriters Laboratories, Inc. Gå til afsnittet "Kontakt os" på hjemmesiden, der indeholder links til alle relevante formularer og information vedrørende indsendelse af en produktprøve til UL-test.

Trin 2

Indsend en prøve af det produkt, der skal testes, til Underwriters Laboratories, Inc. Alle forsendelses- og håndteringsomkostninger skal betales af den organisation eller enhed, der sender produktet. Sørg for, at prøven på det produkt, der sendes, er pakket, så produktet ikke beskadiges under forsendelsesprocessen.

Trin 3

Efter modtagelse af produktprøven begynder UL at evaluere produktet for sikkerhed baseret på et testbatteri designet til at teste og sikre, at produktet opfylder OSHA- og ANSI-standarder. Efter test af produktet anser UL produktet for at være i overensstemmelse med krav og standarder eller afviser det på grund af manglende overholdelse af disse standarder. Der opkræves et gebyr for administration af prøver af UL.

Trin 4

Når UL verificerer, at produktet er sikkert og overholder OSHA- og ANSI-standarder, udstedes et certifikat af UL til produktets producent, der tillader placering af UL-logoet på alle fremstillede produkter. UL-logoet repræsenterer, at produktet er blevet testet og godkendt af UL for at overholde OSHA, ANSI og andre standarder.

Revision udføres af UL-feltrepræsentanter med mellemrum for at sikre, at producenten af ​​det certificerede produkt følger alle relevante retningslinjer og forbliver i overensstemmelse med UL-standarder.