Fordelene ved Web Authoring-software

Web authoring software bruges til at skrive HTML-dokumenter og oprette websider og websteder. HTML-dokumenter er enkle tekstfiler, der kan genereres med HTML / XHTML-redaktører og WYSIWYG HTML-redaktører.

Brug af web authoring software kan hjælpe med at opbygge websider hurtigere, en fordel, hvis du står over for en deadline eller et stort projekt. Der er flere forskellige typer af webforfattersoftware, du kan bruge til at skabe gode websider uden at skulle kende alle ind og ud af oprettelse af websider.

HTML / XHTML-redaktører

Brug af HTML / XHTML-redaktører kræver, at du ved, hvordan du skriver HTML. Disse redaktører sparer noget tid, fordi de opretter dokumenter, men de tilbyder ikke vejledning i HTML-skrivning. Professionelle programmører og webdesignere og dem, der har erfaring med at skrive HTML, bruger disse redaktører.

WYSIWYG Redaktører

WYSIWYG står for Hvad du ser er hvad du får. Disse redaktører er let tilgængelige og kan bruges af både begyndere og fagfolk. WSIWYG-redaktører reducerer den tid, det tager at skrive kode; begyndere har ikke noget problem med at bruge disse værktøjer og kan endda lære HTML i processen. Siderne er lagt ud, og koden er tilgængelig til visning.

Nogle webdesignere og computerprogrammerere mener, at den kode, der produceres af WYSIWYG-redaktører, er ringere end den kode, der er skrevet i hånden, og nogle WYSIWYG'er er dyre.

Typer af WYSIWYG-redaktører

HTML-sæt

HTML-Kit kan bruges til at oprette websider og websteder. Det har tekstredigering og File Transfer Protocol, der hjælper dig med at få websiderne online. Du kan også få vist websider, før de offentliggøres. HTML-Kit er gratis og designet til webudviklere, men tilbyder support til HTML-skrivning.

Notesblok ++

Notepad ++ er et fantastisk sted for nybegyndere at lære hurtigt om HTML. Brug af Notepad ++ giver dig mulighed for at udfylde websider og se den HTML, der bruges til at oprette dem. Denne editor vil rette fejl og giver syntaksfremhævning for at gøre HTML opmærksom.

Amaya webbrowsing og redigering

Amaya Web Browsing and Authoring er et webværktøj, der giver brugerne mulighed for at oprette og udgive websider uden at vide noget om HTML. Det er et gratis værktøj og kan bruges af Mac-, Windows- og Unix-brugere.

Besøg afsnittet "Ressourcer" for links til redaktørerne nævnt ovenfor.