Sådan flyttes e-mail fra en gammel computer til en ny computer

At flytte e-mail fra en gammel til en ny computer kan være kompliceret, men behøver ikke at være det. Visse online-virksomheder tilbyder e-mail til deres kunder - de kaldes e-mail-udbydere. Disse inkluderer AOL, Comcast, Hotmail, Yahoo, Verizon, MSN, Juno og mange flere. Uanset om du modtager e-mail lokalt (et program som Microsoft Outlook kontrollerer dine e-mails fra online og downloader dem til din computer) eller du tjekker din e-mail ved hjælp af din internetbrowser, kan det være hurtigt og nemt at flytte dem til en ny computer ved hjælp af Gmails Importer kontakter og e-mail funktion.

Trin 1

Sørg for, at din e-mail-udbyder understøttes. Naviger til linket i ressourceafsnittet, og klik på linket nederst, der siger "Klik her for at se, hvilke e-mail-udbydere der understøttes." Find din e-mail-udbyder på listen.

Trin 2

Naviger til www.gmail.com. Hvis du allerede har en Gmail-konto, skal du logge ind. Hvis ikke, skal du klikke på knappen "Opret en konto" i nederste højre hjørne. Følg instruktionerne på næste side (skriv dit fulde navn, navnet på din nye e-mail-konto osv.) For at oprette en ny konto.

Trin 3

Klik på "Indstillinger" øverst til højre på Gmail-siden.

Trin 4

Klik på linket "Konti og import".

Trin 5

Klik på knappen "Importer e-mail og kontakter".

Trin 6

Indtast den e-mail-adresse, der indeholder din gamle e-mail. Klik på "Fortsæt".

Trin 7

Indtast adgangskoden til din gamle e-mail-konto. Klik på "Fortsæt".

Trin 8

Marker afkrydsningsfeltet "Importer kontakter" for at importere alle dine kontakter fra din gamle e-mail. Marker "Importer mail" for at få al din gamle e-mail sendt til din nye Gmail-konto. Marker "Anvend etiket" for at oprette en Gmail-etiket for al e-mail, der var fra din gamle konto, for at gøre det let at skelne fra ny e-mail i din indbakke. Klik til sidst på "Start import" for at overføre al din gamle mail.

Tjek din Gmail-konto. I løbet af de næste 24 til 48 timer skal alle dine meddelelser overføres.